Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Κώστας Μπάσης.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μαθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγαπητοι συνάδελφοι μας … Η γλυκεια μας Μινα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο

,την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από την Τρεις Χάριτες και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτοκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κοσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια… Ανεξίτηλη θα μείνετε στην μνήμη μας αγαπημένοι μου.. Καλό ταξιδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Κώστας Μπάσης γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1947. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και συνεργάστηκε, επίσης, με το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου, το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Τέχνης, τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας, Καλαμάτας, Κρήτης, Ρόδου, με τον θίασο της Ξένιας Καλογεροπούλου κ.ά.

Ο Κώστας Μπάσης ερμήνευσε σημαντικούς ρόλους στο θέατρο, ενώ στην τηλεόραση, πέρα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, έχει παίξει σε αρκετές σειρές όπως στις «Τρεις χάριτες», στο «Εμείς κι εμείς», στο «Με 2 Μαμάδες».


Διαβάστε ακόμα:

Νίτσα Μαρούδα: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία της ηθοποιού -Συντετριμμένη η κόρη της, Ιωάννα Κολοκοτά (Φωτογραφίες)

Άρης Σοϊλέδης: «Όποιος έχει πρόβλημα μαζί μου, να τα βάλει μαζί μου, δεν επιτρέπω να μιλούν για τη γυναίκα μου»

Μίνα Αδαμάκη: Όσα είχε πει στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη -«Δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη»

Keywords
Τυχαία Θέματα