Άννα Πρέλεβιτς: Το άλμπουμ του bachelorette της! Παρούσα η Δούκισσα Νομικού

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό έχει ξεκινήσει! Δύο εβδομάδες έχουν απομείνει μέχρι τη στιγμή που το ζευγάρι θα επισφραγίσει την αγάπη του με τον θρησκευτικό γάμο του σε περιοχή της Αθήνας.

Περίπου έναν χρόνο μετά την πρόταση γάμου του Νικήτα Νομικού στην Άννα Πρέλεβιτς είναι πανέτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να γιορτάσουν την αγάπη

τους με συγγενείς και φίλους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα στην καραντίνα σε κοινή παρέα και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Εκ τότε είναι αχώριστοι!

Χθες, η Άννα Πρέλεβιτς έκανε το bachelorette πάρτι της, έχοντας στο πλευρό της την πολυαγαπημένη αδερφή της, Τέα Πρέλεβιτς και τις φίλες τους. Από εκεί δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η αδερφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού, με την οποία έχει δεθεί πολύ η νύφη.

Τα κορίτσια φόρεσαν τα μαγιό τους και διασκέδασαν δίπλα στη θάλασσα, ακούγοντας μουσική, χορεύοντας, τρώγοντας και πίνοντας. Οι αδερφές Πρέλεβιτς είχαν ετοιμάσει props για τις καλεσμένες του bachelorette, όπως καπέλα, νεσεσέρ και τσαντάκια με δώρα, τα οποία τις ενθουσίασαν.

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από το bachelorette πάρτι της, δίνοντάς τους μια γεύση από τις ξέγνοιαστες στιγμές που έζησαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic)

«Αδερφούλα μου σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να οργανώσουμε το Bachalorette μου μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα γιατί αποφάσισα όπως πάντα… τελευταία στιγμή! Τι θα έκανα χωρίς εσένα!!

Και σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου που καταφέρετε να έρθετε όλες σε such short notice. Σας αγαπώ όλες πολύ πολύ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σημερινή μέρα που ήμασταν όλες μαζί κοριτσιπαρέα», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Άννα Πρέλεβιτς στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Eurovision 2023 – Κύπρος: Εντυπωσιακός ο Ανδρέας Λάμπρου στον τελικό

 Eurovision 2023: Η υπερπαραγωγή έναρξη και η εμφάνιση έκπληξη της Kate Middleton

 Στέλιος Χανταμπάκης για Θοδωρή Μαραντίνη: «Χαίρομαι που σκέφτεται πώς να είναι καλός πατέρας»

Keywords
Τυχαία Θέματα