Άννα Βίσση: Ακυρώνεται η σημερινή συναυλία της στο Ηρώδειο

Η Άννα Βίσση επρόκειτο το βράδυ της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου να δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο «Για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ». Ωστόσο, η επέλαση της κακοκαιρίας Daniel δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή της, μιας και η βροχή είναι ασταμάτητη από τις πρωινές ώρες στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Εμφανώς στενοχωρημένη από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη η Άννα Βίσση ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της πως η προγραμματισμένη συναυλία της αναβάλλεται και η νέα

ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα προκειμένου να την απολαύσουν όλοι όσοι είχαν πάρει εισιτήρια για σήμερα.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζε πως η κατάσταση θα αλλάξει και τα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν, ωστόσο αυτό δε συνέβη και η ακύρωση της συναυλίας ήταν μονόδρομος για λόγους ασφάλειας.

Όσα έγραψε η Άννα Βίσση για την ακύρωση της συναυλίας στο Ηρώδειο

«Ήλπιζα μέχρι τώρα πως μπορούσε να γίνει η συναυλία εάν άνοιγε ο καιρός αλλά τα θέματα που δεν μας αφήνουν να γίνει ακόμα και σε αλλαγή του καιρού είναι τόσο η ασφάλεια των συντελεστών όσο και η δική σας, μιας και η Αθήνα σήμερα είναι δύσβατη.

Σκέφτομαι όλους εσάς που έρχεστε από τόσο μακριά και λυπάμαι πολύ για αυτή την αναπάντεχη αναποδιά. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί άμεσα», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Διαβάστε ακόμα:

 Άδωνις Γεωργιάδης: «Είδα το βίντεο με τον άνθρωπο να τον σπρώχνει το πλήρωμα στη θάλασσα και έχω αρρωστήσει»

 Νένα Χρονοπούλου: «Σε αυτή τη χώρα “πνίγουμε” τα παιδιά ΑμεΑ»

 Κωνσταντίνος Μπιμπής: «Υπήρξαν αρκετές δυσκολίες και υπάρχουν ακόμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα