Αννίτα Πάνια: «Σκοπεύω να γυρίσω στην τηλεόραση»

Η Αννίτα Πάνια μίλησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Μουτσινά στον αέρα της προτελευταίας εκπομπής του στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό εγχείρημα, ενώ αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει και τηλεοπτικά μετά το τέλος της εκπομπής «Έλεος».

Να θυμίσουμε ότι η Αννίτα Πανιά παρουσίασε την εν λόγω εκπομπή μαζί με τον Ηλία Ψινάκη στην late night ζώνη Mega.

«Έκανα

την σειρά καλλυντικών μου με πολύ χαρά και πολλή όρεξη, τα αγαπάω. Σκοπεύω να γυρίσω στην τηλεόραση, έκανα λίγο πίσω αλλά σκοπεύω να γυρίσω. Όλα αυτά βέβαια είναι στο πλαίσιο του βλέποντας και κάνοντας δεν είμαι ακόμα στο σχεδιάζω. Σχεδιάζω, αγαπώ και νταρεβερίζομαι. Τώρα τελευταία συζητάω κάτι ωραία πράγματα και μου αρέσει», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Αννίτα Πάνια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την επαγγελματική της πορεία και είχε αποκαλύψει τι θα άλλαζε στην τηλεόραση του 2023.

Μετράτε 28 χρόνια σε αυτόν τον χώρο. Τι λατρεύετε να μισείτε στην τηλεόραση;

Κανένα μίσος, καμία λατρεία.

Η τηλεόραση του 2023 σε σχέση με την τηλεόραση του 1995, οπότε και ξεκινήσατε, έχει εκσυγχρονιστεί ή έχει γίνει πιο συντηρητική;

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν.

Πώς το εξηγείτε;

Το ανθρώπινο DNA δεν αλλάζει, απλά εξελίσσεται και προσαρμόζεται. Δεν είναι τυχαίο μάλλον το γεγονός ότι πολλά προγράμματα σήμερα, π.χ. τηλεπαιχνίδια, προβάλλονται ξανά μετά από δεκαετίες, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή από το κοινό.

Τι θα αλλάζατε στην ελληνική τηλεόραση και τι θεωρείτε ότι λείπει από αυτή σήμερα;

Θα πρόσθετα φαντασία και καινούργιες εγχώριες ιδέες σε επίπεδο εκπομπών, χωρίς φόβο και πάθος. Την ίδια στιγμή που στη μυθοπλασία υπάρχει φουλ δημιουργικότητα, οι εκπομπές και τα shows γίνονται αυστηρά με… ψώνια από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ξέσπασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή -«Θα πουλούσαν και την ψυχή τους για να φτάσουν στην τετράδα»

Γιάννης Νέζης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Κωστάκης» από το «Ρετιρέ» -«Γυρίζαμε 6 επεισόδια και τα χρήματα ήταν αρκετά για να πληρώσουμε τα ενοίκια ενός χρόνου»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι νέες φωτογραφίες με μπικίνι έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα