Ανθή Βούλγαρη: Το παράπονο από τον Στέφανο Κασσελάκη – «Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό»

Μία αποκάλυψη για τον Στέφανο Κασσελάκη έκανε η Ανθή Βούλγαρη κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του «Κοινωνία Ώρα MEGA». Η γνωστή παρουσιάστρια φάνηκε στενοχωρημένη από τη στάση που κράτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τι συνέβη.

Ειδικότερα, η Ανθή Βούλγαρη εξήγησε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη, εκείνος της το έκλεισε και της έστειλε μήνυμα ρωτώντας τη, αν μπορεί να την καλέσει αργότερα. Η δημοσιογράφος

απάντησε καταφατικά, ωστόσο δεν έλαβε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα, γεγονός που την ενόχλησε.

«Με έχει στεναχωρήσει ο κ. Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα ”Can I call you back?” και του γράφω ”of course, είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega”», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη εξηγώντας στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο τι συνέβη.

Και συνέχισε, λέγοντας πως όλη την ημέρα ήταν πάνω από το τηλέφωνο: «Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… Τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης, με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;».

Τότε, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος πήρε τον λόγο και είπε on air στον Στέφανο Κασσελάκη: «κ. Κασσελάκη, πάρτε ένα τηλέφωνο, αυτό το υπέροχο πλάσμα σας έστειλε ένα μήνυμα. Είναι δυνατόν να του απαντάτε ”θα σε πάρω αργότερα;».

Διαβάστε ακόμα:

Νατάσσα Μποφίλιου: Διακοπές στη Φολέγανδρο με τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη -Φωτογραφίες

Νίνο – Νικηφόρος: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα τους! Τι συμβαίνει;

Δημήτρης Κουτσούμπας: Εκτάκτως στο νοσοκομείο -Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Keywords
Τυχαία Θέματα