Αντιγράψε βήμα-βήμα το tres chic make up look της Jennifer Lawrence

H Jennifer Lawrence, πολύ μας αρέσει στ’ αλήθεια. Μας θυμίζει stars του παλιού Hollywood και σε κάθε της εμφάνιση είναι chic και υπέροχη, χωρίς υπερβολές και μεγάλη προσπάθεια. Στην τελευταία της μάλιστα, στην πρεμιέρα της ταινίας “Dark Phoenix” έλαμπε ολόκληρη.

Μάζεψε τα μαλλιά

της σε έναν υπέροχο χαμηλό κότσο με boho διάθεση αφήνοντας δύο κυματιστές τούφες να ακουμπούν το πρόσωπο της. Το μακιγιάζ της είχε γήινες, μπρονζέ αποχρώσεις, τέλειες για το καλοκαίρι ακόμη κι αν η επιδερμίδα δεν είναι ακόμη μαυρισμένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo) στις 5 Ιούν, 2019 στις 1:00 μμ PDT

Το make up look της Lawrence επιμελήθηκε ο celebrity make up artist Hung Vanngo με προϊόντα Dior.

Και φυσικά μάθαμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε ο Vanngo ώστε να αντιγράψετε το look της Lawrence ακόμη και μέσα στο weekend ειδικά αν είστε καλεσμένες σε γάμο μιας και είναι το τέλειο μακιγιάζ.

Επιδερμίδα: O Vanngo αρχικά περιποιήθηκε την επιδερμίδα της star απλώνοντας προϊόντα ενυδάτωσης και λάμψης ξεκινώντας με το Dior Capture Youth New Skin Effect Enzyme Solution AheDelay Resurfacing Water. Συνέχισε με το Dior Capture Youth Intense Rescue Age-Delay Revitalizing Serum και την Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Crème.

Μακιγιάζ προσώπου: Ξεκίνησε με το Dior Backstage Face & Body Primer  #001 Universal και συνέχισε με το Dior Backstage Face & Body Foundation  #2N.

Τέλος χρησιμοποίησε την Dior Backstage Contour Palette  #001 Universal και Dior Backstage Glow Face Palette  #002 Glitz για έξτρα λάμψη.

Μάτια: Τόνισε υπέροχα το βλέμμα χρησιμοποιώντας αποχρώσεις από την παλέτα Dior 5 Couleurs Wild Earth #786 Terra Limited Edition. Και χάρισε ένταση στα φρύδια με τα Diorshow Brow Styler  #001 Universal Brow και Diorshow Pump’N’ Brow 021 Chestnut.

Έκανε περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο με το Diorshow on Stage Liner #091 Matte Black και στο πάνω με το Diorshow In & Out Eyeliner Waterproof  #001 Blue/Black Limited Edition ενώ χάρισε μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες με την Diorshow Pump’N’ Volume HD Mascara  #090 Black.

Άφησε τα χείλη για το τέλος όπου χρησιμοποίησε το κραγιόν Rouge Dior #426 Sensual Matte χαρίζοντας ένα βελούδινο φινίρισμα σε απαλή απόχρωση.

Διαβάστε ακόμη:

Τα φον ντε τεν που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και ο τρόπος να τα απλώσετε σωστά!

Η January Jones απέκτησε το κούρεμα των ονείρων σας

Keywords
Τυχαία Θέματα