Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν με ήθελαν τότε στην τηλεόραση και αναγκάστηκα να πάρω πιο λίγα λεφτά»

Στην κάμερα του «Πρωινού μας» και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε σήμερα (10/2) ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τις οικονομικές απολαβές του επαγγέλματος, αποκαλύπτοντας πως παλαιότερα δεν τον ήθελαν στην τηλεόραση.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ επιτυχημένη και ήταν και οικονομικός νους, τα διαχειριζόταν καλά. Παρ’ όλα αυτά, η περιουσία της Αλίκης ήταν ένα σπίτι εξοχικό, ένα διαμέρισμα στο κολωνάκι, δηλαδή τρίχες… Φανταστείτε όλοι εμείς οι υπόλοιποι»,

είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον ρόλο του «Ακάλυπτου», ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκάλυψε ότι «δεν με ήθελαν τότε στην τηλεόραση και αναγκάστηκα να πάρω πιο λίγα λεφτά από αυτά που είχα πάρει στο προηγούμενο σίριαλ που έκανα».

Να σας θυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», ο ηθοποιός είχε τονίσει για τον συγκεκριμένο ρόλο του ότι «ο “Ακάλυπτος” ήταν μια δουλειά που την αποφάσισα κυρίως γιατί ήμουν άνεργος. Ο πρώτος λόγος που δέχτηκα αυτό τον ρόλο ήταν ότι είχα ανάγκη αυτή τη δουλειά και ο δεύτερος ότι μου άρεσε πάρα πολύ αυτός ο ρόλος.

Και μπορεί να είχα μεγάλη ανάγκη τη δουλειά αλλά αρνήθηκα άλλον ρόλο στη σειρά. Τους είπα ότι θα έρθω αν θέλετε αλλά γι΄ αυτόν, γιατί τον έχω οραματιστεί κάπως, με τη γραβάτα και τον ζελέ. Με πήραν τελικά αλλά όχι πολύ πρόθυμα».

Διαβάστε ακόμα:

Έλληνας ηθοποιός ανακοίνωσε on air ότι περιμένει τρίτο παιδάκι

Mega Καλημέρα: Αλλάζει ώρα προβολής η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη -Αυξάνεται σε διάρκεια η «Κοινωνία Ώρα Mega»

Γιάννης Πουλόπουλος: Εκτός εαυτού στον αέρα του Alpha -«Θα μας στερήσετε να μιλάμε δημόσια για το σεξ; Απαγορεύεται ο έρωτας;»

Keywords
Τυχαία Θέματα