Αποκάλυψη Καλλιακμάνη για Καραϊβάζ: «Το γραφείο τελετών έβρισκε σφαίρες ακόμα και μέσα στο πουκάμισό του»

Η υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ τον Απρίλιο του 2021 βρίσκεται στο επίκεντρο, με τις Αρχές να έχουν προβεί στη σύλληψη δύο αδερφών, οι οποίοι προφυλακίστηκαν, ενώ συνεχίζουν την αναζήτηση.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε μετά την τραγωδία. Ο ίδιος εξομολογήθηκε πώς ανακοίνωσε στη σύζυγο του Γιώργου Καραϊβάζ ότι δολοφονήθηκε ενώ έκανε και μια σοκαριστική αποκάλυψη, λέγοντας

ότι το γραφείο τελετών έβρισκε σφαίρες ακόμα και μέσα στο πουκάμισό του.

«Με πήρε τηλέφωνο ένας συνάδελφος και μου είπε ότι σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ. Εγώ φυσικά δεν το πίστεψα εκείνη την ώρα και μπήκα στο ίντερνετ να δω αν έχουν γράψει κάτι και είδα ότι δεν είχε γραφτεί τίποτα.

Μετά έπαιρνα το τηλέφωνο του Καραϊβάζ, αλλά το τηλέφωνο ήταν νεκρό γιατί είχε φάει μια σφαίρα. Συνέχισα να παίρνω αλλά, τίποτα. Μετά πήρα τη γυναίκα του, ποιον θα έπαιρνα και της λέω, “Είναι καλά ο Γιώργος;” και μου είπε, “Ναι, γιατί το λες; Σκοτώσανε έναν εδώ από κάτω”», περιέγραψε αρχικά ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Και συνέχισε, συγκλονίζοντας με την περιγραφή του: «Της είπα ότι θα προσπαθήσω να πάω σπίτι και πήρα τηλέφωνο έναν ψυχολόγο της αστυνομίας και του είπα ότι πρέπει να πάμε στο σπίτι του Καραϊβάζ. Πρώτα πήρα τη Ζήνα, και της είπα πρέπει να σκοτώσανε τον Γιώργο και έμεινε σύξυλη.

Έφαγε 10 σφαίρες ο Γιώργος. Ανέβηκα στο σπίτι, χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε η γυναίκα του και με ρώτησε, “Ποιον σκοτώσανε, τον Γιώργο;”, το ανακοίνωσα, το είχε ακούσει, αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει. Δεν μπορεί να μην το είχε ακούσει. Ήταν σε σοκ. Ήταν μια κατάσταση που όσο και να προσπαθείς να περιγράψεις, τι να περιγράψεις».

Διαβάστε ακόμα:

 Χατζίδου για Μενεγάκη: «Μου έκανε εντύπωση που είπε αυτό για την Καινούργιου, ενώ ξέρουμε τα δικά της»

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αιφνιδιάστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου – «Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου για δουλειά;»

 Ελένη Τσολάκη: «Είναι πολύ άγριο να χάνεις τη δουλειά σου»

Keywords
Τυχαία Θέματα