Βίκυ Κάβουρα: Μιλά πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα στην Όλγα Λαφαζάνη και στο «Happy Day» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες, ωστόσο επιλέγει να κρατάει χαμηλό προφίλ.

«Το ότι δημοσιοποίησα τη σχέση μου σημαίνει ότι δεν κρύβω τίποτα αλλά δεν θα το συζητήσουμε κιόλας. Ό,τι ήταν

να πω, το είπα μέσα από αυτή τη φωτογραφία. Είμαι ευτυχισμένη», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα.

Όταν ρωτήθηκε, αν το οικονομικό κομμάτι αποτελεί κριτήριο για την επιλογή ενός συντρόφου, η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη: «Το επάγγελμα το δικό μας είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα. Έχουν υπάρξει στιγμές που να σκέφτομαι πώς θα βγει ο μήνας. Τα χρήματα για εμένα έχουν δεύτερη, τρίτη σημασία, σημασία για εμένα έχει η αγάπη, με αυτή γεμίζεις.

Το οικονομικό δεν είναι για εμένα κριτήριο επιλογής ενός ανθρώπου, ούτε για φίλο ούτε για σχέση ούτε για τίποτα. 100% αναζητώ την ασφάλεια και μερικές φορές την απαιτώ, τρέφομαι από αγάπη».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τη συνέντευξη της Βίκυς Κάβουρα, η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε μια αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, υποστηρίζοντας πως ένας από τους λόγους που δεν δημοσιοποιήθηκε είναι επειδή ο ποδοσφαιριστής είχε προβλήματα με το διαζύγιό του.

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως έπρεπε πρώτα να λυθούν τα συγκεκριμένα θέματα και έπειτα αυτή η σχέση να δει τος φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμα:

 «Ο Νίκος Μουτσινάς είχε έναν οξύ πόνο στο στομάχι, είχε διπλωθεί στα δύο»

 Όλγα Πηλιάκη: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor

 Σασμός: Ο χειρότερος φόβος του Μαθιού βγαίνει αληθινός

Keywords
Τυχαία Θέματα