Αποστόλης Τότσικας: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον αδερφό του, Θανάση!

Στην ειδική προβολή της ταινίας του Βασίλη Κατσούπη με τίτλο «Ιnside» βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 6/3 ο Αποστόλης Τότσικας και ο αδερφός του, Θανάσης.

Τα δυο αδέρφια απόλαυσαν την ταινία που προβλήθηκε στο Ωδείο Αθηνών, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην σπάνια κοινή τους έξοδο. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και άκρως ευδιάθετοι.

«Με τον αδερφό μου είχαμε μια πολύ ίδια γλώσσα. Στην αρχή δεν με ήθελε στις παρέες

του. Όταν με γνώρισαν οι φίλοι του, με ήθελαν όλοι στην παρέα, οπότε αναγκάστηκε κι αυτός να κάνει πίσω κάποια στιγμή. Έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία. Γελάω πάρα πολύ με τον αδελφό μου και είναι ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο πραγματικά γελάω με την ψυχή μου.

Οι πρώτοι μου καβγάδες ήταν στον Βόλο από πιτσιρίκια. Όπου μανούρα και κακό. Έπεφτε πολύ ξύλο στον Βόλο, σχεδόν κάθε μέρα. Είχαμε ζήσει τρελά πράγματα. Και είχαμε έναν πολύ θερμό κολλητό, ο οποίος αμέσως να μας υπερασπιστεί, ακόμα και για το τίποτα», είχε δηλώσει ο Αποστόλης Τότσικας σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!.

Να σας υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι ο Θανάσης Τότσικας είναι σε σχέση εδώ και αρκετό διάστημα με την ηθοποιό Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε για τον αγαπημένο της στην ΕΡΤ ότι «στον Θανάση αγαπώ όλα όσα είναι ως άνθρωπος».

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Bruce Willis: Η δημόσια έκκληση της συζύγου του μετά την διάγνωση με άνοια

MasterChef: Διαγωνιζόμενες τα έβαλαν με την Μαρία Μπέη -«Δείτε πώς μιλάει στις κάμερες, πώς περπατάει. Κάνει σαν βασίλισσα»

Τέμπη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του συντρόφου της 23χρονης Κλαούντια που ήταν μαζί στο τρένο -«Δεν είχα καταλάβει τι είχε συμβεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα