Απόστολος Ρουβάς: «Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου Survivor»

Ο Απόστολος Ρουβάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5. Ο γνωστός μάγειρας μετά το σύντομο ταξίδι του στην Κέρκυρα, επέστρεψε στην Αθήνα και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία του στο Survivor.

Ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογήθηκε πως δεν είχε δει ποτέ στη ζωή του το

Survivor, ωστόσο του άρεσαν πολύ τα αγωνίσματα και γι’ αυτό πήρε την απόφαση να δεχτεί την πρόταση.

«Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου Survivor, στο ορκίζομαι. Κάτι υπέγραψα, δεν ήξερα τι, μετά το κατάλαβα. Ήξερα μέσα σε άκρες, μου άρεσε να βλέπω τα αγωνίσματα. Πας σε ένα παιχνίδι που θα αναγκαστείς να συμβιώσεις με πολλά άτομα, ξέρεις ότι θα είναι δύσκολο αυτό όπως και να έχει. Ούτε με τον σύντροφό σου δεν είσαι μαζί 24 ώρες το 24ωρο για πέντε μήνες», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε ότι τις δύο από τις τρεις φορές που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση το είχε ζητήσει ο ίδιος.

«Ζήτησα στη Ναυσικά να με ψηφίσει. Για την ακρίβεια, από τις δύο από τις τρεις φορές που βγήκα υποψήφιος αυτοπροτάθηκα. Την πρώτη φορά είχε γίνει ένα μπέρδεμα και αυτοπροτάθηκα. Ζήτησα στα παιδιά να βγάλουν εμένα, αν και δεν ήθελα να φύγω, γιατί τα περιθώρια ήταν στενά… Ο κόσμος με κράτησε τότε.

Στην τρίτη ψηφοφορία είχα εκφράσει ότι είχα ζοριστεί ψυχολογικά και δεν περνούσα καλά. Όταν ζεις 24 ώρες το 24ωρο σε μια κατάσταση με άπειρους καυγάδες, με λόγια σκληρά, πράγματα που πιστεύω ότι δεν έχουν ακουστεί λόγω του μοντάζ, οπότε κάποια στιγμή δεν περνούσα καλά και αυτό φαινόταν σε εμένα».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Καλεσμένος πήγε στην εκπομπή της μετά από δέκα χρόνια – «Δεν φαντάζεσαι πόσο σε έχω επιθυμήσει»

 Όταν η Ρούλα «κάρφωνε» τον Μάνο για τα χρήματα: «Κάνε τα μασούρι μήπως και πληρώσεις καμία προβολή παραπάνω»

 Κορονοϊός: Τέλος οι μάσκες από 1η Ιουνίου – Πού θα παραμείνουν υποχρεωτικές

Keywords
Τυχαία Θέματα