Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Αυτές είναι οι πιθανές αντικαταστάτριες της Ελένης Κοκκίδου

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» που μετρά πλέον δέκα σεζόν, πρόκειται να επιστρέψει ανανεωμένη και γεμάτη καινούργιες ιστορίες τη νέα σεζόν.

Τρεις από τους βασικούς ηθοποιούς της σειράς θα ολοκληρώσουν αυτό το ταξίδι και θα αποχαιρετήσουν τους ρόλους που αγάπησαν οι ίδιοι αλλά αγαπήθηκαν πολύ και από το κοινό. Ο λόγος για την Ελένη Κοκκίδου, τη Μαρία Χάνου και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Όσον αφορά στην περίπτωση της τηλεοπτικής «Βούλας»,

οι αρμόδιοι βρίσκονται σε έναν «πονοκέφαλο» σχετικά με την ανεύρεση του τρόπου που θα αποχωρήσει από τη σειρά. Κι ενώ στην αρχή έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων το ενδεχόμενο του θανάτου, τελικά αυτό φαίνεται να αποσύρεται και η παραγωγή να αναζητά ένα νέο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούκλα στο «Breakfast@star», οι άνθρωποι της σειράς επιθυμούν να βάλουν στη ζωή του «Μηνά» ένα νέο πρόσωπο και βρίσκονται σε καθημερινές συσκέψεις. Ωστόσο, υπάρχουν δύο ηθοποιοί που πιστεύουν ότι μπορούν να ταιριάξουν άψογα σε αυτόν τον ρόλο.

Και αυτές δεν είναι άλλες από τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τη Χρυσούλα Διαβάτη. Βέβαια, ακόμα όλα βρίσκονται υπό συζήτηση.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Κοινή έξοδος στη Θεσσαλονίκη μετά τον χωρισμό

 Βάνα Μπάρμπα για Γεωργούλη: «Είχα ακούσει ότι θα “σκάσει” αυτή η καταγγελία»

 Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Σχολιάζουν τις φήμες που θέλουν την Κορινθίου στο «Breakfast@star»

Keywords
Τυχαία Θέματα