Τέμπη: Συγκλονίζει το μήνυμα γυναίκας που επέζησε -«Οι φωνές και τα ουρλιαχτά έρχονται πολλές φορές στην επιφάνεια»

Πενήντα επτά συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή της μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28/2).

Η Ελίνα, μία εκ των επιβατών που σώθηκε, έγραψε ένα κείμενο στο οποίο αποτυπώνονται τα συναισθήματά της μετά από αυτό το τραγικό γεγονός. Το μήνυμά της διαβάστηκε το πρωί της Τρίτης στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Πέρασε μία εβδομάδα. Για μένα είναι σαν να πέρασαν μήνες. Σταμάτησε λίγο απότομα η ζωή μου. Δεν θυμίζει ίδια με πριν. Η καθημερινότητα δεν είναι ίδια δυστυχώς. Δεν κατάφερα να γυρίσω στη δουλειά, δεν κατάφερα

να κοιμηθώ, δεν κατάφερα να φάω το αγαπημένο μου φαγητό έστω να πάρω τα χάπια μου.

Δεν κατάφερα να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, δεν κατάφεραν να βγω στο μπαλκόνι να δω ότι η ζωή συνεχίζεται, όπως είπαν όλοι. Μάλλον για σας…

Λες, τουλάχιστον κατάφερα να ζήσω. Εμείς όμως ακόμη δεν ζούμε, απλά επιβιώνουμε. Οι εικόνες παραμένουν στο μυαλό καρφωμένες. Η μυρωδιά έρχεται πολλές φορές ξανά στην επιφάνεια. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά στ’ αυτιά. Βουητό. Συνεχίζει ο ίδιος εφιάλτης για εμάς, αλλά δεν τα παρατάς.

Όχι για σένα, αλλά γιατί έζησες για να διεκδικήσεις αυτά που έχασαν τα παιδιά που έφυγαν. Να διεκδικήσεις να ζήσεις σε μία χώρα με ασφάλεια. Αστείο; Ευχαριστούμε Ελλάδα», αναφέρει η Ελίνα στο μήνυμά της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας της, η συγκεκριμένη γυναίκα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και δεν κατάφερε να βρει κάποιον υπεύθυνο όταν κάλεσε στη Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306.

Διαβάστε επίσης:

Αποστόλης Τότσικας: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον αδερφό του, Θανάση!

Γιώργος Δασκαλάκης: Συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο –Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Survivor All Star: Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα