Απόστολος Ρουβάς: Ποζάρει μαζί με την εγκυμονούσα σύντροφό του στην Άρτα -Οι φωτογραφίες από την εκδρομή τους

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν πολύ σύντομα ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου και δεν βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

«Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας. Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω πώς θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω μπαμπάς κάποια στιγμή. Φύλο ξέρουμε, δεν θα το μοιραστούμε ακόμα. Ενδεχομένως κάποια στιγμή θα το αποκαλύψουμε», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός chef.

O
Απόστολος Ρουβάς με τη σύντροφό του στην Άρτα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolos Rouvas (@apostolos_rouvas)

Χτες (25/8), ο Απόστολος Ρουβάς και η εγκυμονούσα σύντροφός του πήγαν εκδρομή στην Άρτα και ο πρώτος έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο chef μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς του φίλους, στις οποίες βλέπουμε τον ίδιο και την αγαπημένη του να ποζάρουν χαμογελαστοί στο ιστορικό Γεφύρι της πόλης.

«Σε μια εποχή που όλα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αξίζει τον κόπο να μειώσουμε ταχύτητα και να απολαύσουμε τη διαδρομή!», έγραψε ο Απόστολος Ρουβάς στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram

Διαβάστε επίσης:

Alpha: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον Αντώνη Σρόιτερ

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Σε αυτή τη σειρά κάναμε 42% τηλεθέαση»

Μελία Κράιλινγκ: Μιλά για τον ρόλο της στους «Πανθέους» -«Ο Ανδρέας είναι ο άνθρωπός μου και ο Κίτσος το πάθος μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα