Αργύρης Αγγέλου: «Πρόλαβα να πω στον μπαμπά μου αυτά που ήθελα πριν φύγει»

Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη Μία» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια του πατέρα του. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως πρόλαβε να πει στον πατέρα του όλα όσα επιθυμούσε, καθώς πέρασαν το τελευταίο επτάμηνο της ζωής του μαζί.

«Είχαμε αγαπησιάρικη σχέση. Η οικογένειά μας ήταν η κλασική τυπική οικογένεια, που ο μπαμπάς δουλεύει για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά κι η μαμά είναι σπίτι και δίνει το 200% για να μεγαλώσουν τα παιδιά της όσο πιο σωστά γίνεται. Να κάνουν κι οι δύο σε συνεννόηση το καλύτερο που μπορούνε για τα παιδιά,

ώστε όταν φύγουν από το σπίτι να είναι καλοί άνθρωποι. Πρόλαβα να πω στον μπαμπά μου αυτά που ήθελα γιατί έτσι το έφεραν οι συγκυρίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Αγγέλου.

Και συνέχισε την εξομολόγησή του, λέγοντας: «Πριν φύγει ο μπαμπάς κι όσο βίωσε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πέρασα κι εγώ μια περιπέτεια με την υγεία μου. Υπερκόπωση κι έπρεπε να σταματήσω για ένα διάστημα τη δουλειά. Πήγα Χαλκίδα και περάσαμε ένα 7μηνο μαζί. Φυτεύαμε, τρώγαμε και κάναμε διάφορα. Νιώθω ευλογημένος γι’ αυτό. Δεν έχω απωθημένα από τον μπαμπά. Ποτέ δεν σταματά να σου λείπε μια απώλεια, αλλά δεν με τρομάζει πια επειδή πρόλαβα και έκλεισα τα κουτάκια».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: «Ο λούτσος έχει γράψει ιστορία εδώ και 20 χρόνια»

 Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τα τρυφερά φιλιά στο backstage του J2US

 Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Θεατρική βραδιά για το ζευγάρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα