Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Αυτός είναι ο λόγος που έφυγα από τον ANT1»

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν θα βρίσκεται φέτος στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό», καθώς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Η γνωστή σεφ, μιλώντας στο «Happy Day» παραδέχτηκε ότι έχει προβεί σε μια συμφωνία που βρίσκεται σε εξέλιξη και αυτός είναι και ο λόγος που έφυγε από την πρωινή εκπομπή του ANT1.

«Αυτή

η εκπομπή θα είναι ο Γιώργος κακά τα ψέματα. Η θεματολογία που έχει είναι Γιώργος, δεν χρειάζεται συμπαρουσιαστή. Ο Γιώργος είναι τηλεόραση από μόνος του.

Εγώ κάτι συζητάω τηλεοπτικά αλλά ακόμα δεν έχω κάτι να σας πω. Συμφωνήθηκαν άλλα πράγματα που θα κάνω, ήταν αυτό που ήθελα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα από τον ΑΝΤ1», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο «Happy Day».

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προβλήθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής της. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής υποστήριξε πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήθελε να εντάξει το site σας σε έναν όμιλο και έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ίδια θα βγαίνει κάποιες φορές την εβδομάδα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Τσουρός: Η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή και τους συνεργάτες

 Νένα Χρονοπούλου για τη δολοφονία του Αντώνη: «Αν ζούσε, θα τον υιοθετούσα»

 Χριστίνα Παππά: «Η μητέρα μου ήταν στον Βόλο, έζησα έναν εφιάλτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα