Αχιλλέας Μπέος κατά Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Δεν θα ασχοληθώ, μιλάμε για τραγικό νούμερο»

Ο Αχιλλέας Μπέος, ο δήμαρχος του Βόλου, μίλησε τηλεφωνικά στο «Πρωινό» και απάντησε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη μετά απ’ όσα είπε κατά τη διάρκεια συναυλίας στου στην Τεχνόπολη. Ο γνωστός καλλιτέχνης κατακεραύνωσε τον δήμαρχο, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ο δήμαρχος της πόλης πριν από 3 ημέρες, ο ανεκδιήγητος δήμαρχος ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, ήρθε το τάνκερ με το νερό, ελάτε να πάρετε. Για την κάμερα κάνοντας προεκλογικό σποτ, μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς. Προέρχομαι από τη χώρα που θα τον ξαναψηφίζουν,

που τον ξαναψηφίζουν δεκαετίες τώρα».

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεσπά κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη

Ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε στον αέρα του ANT1 και απάντησε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, μη κρύβοντας τον εκνευρισμό του για όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του τραγουδιστή. Ειδικότερα, ο ίδιος είπε:

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες, όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος, ο Ιακωβίδης, η Ζευγαρά. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει;

Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Για εσάς είναι καλός, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε τώρα για τον Ιωαννίδη; Εμένα με πήρατε για να σε ενημερώσω για τα προβλήματα της πόλης μου. Ρε με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Άσε αυτούς τους φλώρους».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιάγκας: Απούσα συνεργάτιδά του από το πάνελ – Η ανακοίνωσή του

 Ήρα Κατσαντώνη: «Έχασα το μωράκι μου 8 ετών… Έλεγαν να σου ζήσει και σκεφτόμουν τι θα πω»

 Ελένη Χατζίδου σε Ετεοκλή Παύλου: «Ροχάλιζες όλο το βράδυ, δεν πήρε χαμπάρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα