Άρης Καβατζίκης: «Αυτή η κουβέντα με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν μου άρεσε καθόλου»

To πρωί της Πέμπτης (16/02), στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε χτες η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο «Στούντιο 4» και ανέφερε πως δεν του άρεσαν καθόλου τα όσα είπε η ηθοποιός για τις διατροφικές της συνήθειες.

«Δεν συζητάμε τώρα για τη δημοσιογραφική δεινότητα της Νάνσυς και του Θανάση, είμαστε συνάδελφοι 800 χρόνια. Αλλά αυτή η κουβέντα με την συμπαθέστατη Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν μου άρεσε καθόλου. Το να λέει ένας άνθρωπος τι έχει φάει, ποιο είναι το πρωινό

του, το μεσημεριανό του και το brunch του, εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι.

Έχουν βέβαια και άνεση χρόνου τα παιδιά. Κάνουν τόσο εξαιρετικές συζητήσεις, που δεν μου κάνει κάτι να ακούω την Κωνσταντίνα να λέει για το brunch της και αν θα κάνει γουρουνιά. Εμένα προσωπικά δεν μου λέει κάτι», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε επίσης: «Ο καθένας επιλέγει ό,τι θέλει. Εμένα δεν μου είπε κάτι το συγκεκριμένο κομμάτι».

Εκτός από τις διατροφικές της συνήθειες, η Κωνσταντίνα Μιχάηλ μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ και για πόσο έχει αλλάξει πλέον η αντίληψή της. Παράλληλα, έκανε και μια αναφορά στον πατέρα της, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Δεν τρελαίνομαι με έρωτες κι είμαι σε ηρεμία. Όλο αυτόν τον καιρό ο θυμός είχε μέσα αναζήτηση, καριέρα, φιλοδοξία, έρωτες. Όλα ήταν στο κόκκινο με αιχμές. Τώρα, όταν αρχίζεις κι ησυχάζεις με κάποια πράγματα και φεύγει το ότι πρέπει να είμαι καλή με όλους. Όχι πρέπει να είμαι καλή με εμένα. Το κατάλαβα τα τελευταία 3-χρόνια. όρισα εγώ την ωριμότητά μου

Το λέω καμία φορά κι ίσως δεν είναι και σωστό, ότι έπρεπε να “φύγει” ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα. Όλα αυτά θα γίνουν όπως πρέπει τώρα πια. Αυτό του καλού κοριτσιού το φέρνεις από το σπίτι. Στην Ελλάδα ειδικά; Είμαι η πρώτη που λέω ότι είμαι ανεξάρτητη και διώχνετε τα παιδιά σας μέχρι τα 18 να πηγαίνουν να σπουδάσουν, να μαγειρεύουν και να πληρώνουν μόνα τους τους λογαριασμούς, αλλά ήμουν κι η πρώτη -πηγαινοερχόμουν- έφυγα από το σπίτι 35», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η αποκάλυψη για τα σχόλια που δεχόταν για την εκκεντρική του εμφάνιση -«Στην αρχή στενοχωριόμουν»

Πώς κάνω unsuscribe από το δράμα που λέγεται πρώην;

Βάσια Τριφύλλη: «Πιστεύω ότι είμαι σε μια συνεχόμενη κατάθλιψη» -Η εξομολόγηση για την ψυχανάλυση

Keywords
Τυχαία Θέματα