Άρης Καβατζίκης: «Ηθοποιός έβαλε όρο να μην είμαι εγώ στη συνέντευξη που θα έδινε στην εκπομπή»

Ο Άρης Καβατζίκης αποτελεί έναν έγκριτο δημοσιογράφο που εδώ και περίπου τριάντα χρόνια ακολουθεί τη δική του πορεία και έχει δουλέψει τόσο σε περιοδικά και sites όσο και στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια, ο δημοσιογράφος βρίσκεται στο «Πάμε Δανάη» στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής, ο Άρης Καβατζίκης αποφάσισε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την πιο προσβλητική συμπεριφορά που έχει δεχτεί στην καριέρα του, η οποία συνέβη την πρώτη σεζόν της πρωινής εκπομπής

του MEGA.

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε τι ακριβώς είχε συμβεί, με τη Δανάη Μπάρκα να θυμάται το περιστατικό και τοποθετείται επί του θέματος.

Ο Άρης Καβατζίκης αποκαλύπτει την προσβλητική συμπεριφορά ηθοποιού

«Το πιο προσβλητικό που μου έχει συμβεί ήταν σε αυτή την εκπομπή. Δεν θα πω όμως όνομα. Μετά από πολλά χρόνια δημοσιογραφίας – κοντά στα 30 – δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπάρξει ηθοποιός, ο οποίος θα έβαζε όρο ότι θα έρθει να δώσει συνέντευξη στον καναπέ αρκεί να μην είμαι εγώ.

Αυτό συνέβη την πρώτη σεζόν της εκπομπής. Δεν είχα μαλώσει ποτέ μαζί του, αλλά το θεώρησα προσβλητικό να ζητήσουν κάτι τέτοιο. Με ρώτησε τότε η υπεύθυνη της εκπομπής αν είχα πρόβλημα και απάντησα αρνητικά γιατί θα ήταν η Δανάη. Δεν είχαμε προσωπική συναναστροφή ούτε είχαμε μαλώσει ποτέ. Είχα στενοχωρηθεί πολύ τότε. Εκείνο ήταν όρος», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

Τότε, η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Και εγώ εκεί είχα αγχωθεί πάρα πολύ. Το θυμάσαι; Έλεγα μήπως πας στο ακουστικό, γιατί ήταν και η πρώτη χρονιά».

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Παπανώτας: «Καρφώνει» Σολωμού – Fipster – «Με τέτοιους καθηγητές τα παιδιά θα βγουν φωστήρες»

 Κατερίνα Στικούδη: Απαντά για το φύλο του μωρού της

 Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Κρίση στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη;

Keywords
Τυχαία Θέματα