Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρωτότυπη αφιέρωση στον Χρήστο Δάντη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Με αφορμή τη γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου σκέφτηκε έναν πολύ ξεχωριστό και τρυφερό για να εκφράσει την αγάπη της στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από το σημείο που γυρίζεται το Συμβούλιο του Νησίου στον Άγιο Δομίνικο, και σε αυτή παρουσιάζεται να δίνει θετική ψήφο στον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Σε ψηφίζω γιατί δεν σταμάτησες

ποτέ να λες τα πράγματα όπως είναι. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα και για μελλοντικά», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην φωτογραφία της, η οποία τραβήχτηκε την περσινή χρονιά, όπως διευκρίνισε.

«Ψηφίζω να χαμογελάς πάντα έτσι. Μην ανησυχείς, θα φροντίζω εγώ γι’ αυτό», της απάντησε ο γνωστός τραγουδιστής, εκφράζοντας έτσι τον έρωτά του προς την αγαπημένη του.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου συμμετείχε στον περσινό κύκλο του «Survivor». Τότε, ο Χρήστος Δάντης φρόντιζε να της στέλνει τη θετική του ενέργεια με τα μηνύματά του στα έπαθλα επικοινωνίας και να εκφράζει μέσα από τα social media τη στήριξή του προς το πρόσωπό της.

Το ίδιο όμως έκανε και φέτος. Παρότι αρχικά διαφωνούσε με την επιλογή της συντρόφου του να μπει στο «Survivor All Star», υπερασπίστηκε την επιλογή της ενώ πριν λίγο καιρό η ίδια αποβλήθηκε από το παιχνίδι, καθώς πιάστηκε να χρησιμοποιεί κρυφά κινητό στη ζούγκλα.

Πριν από λίγες μέρες, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον βρίσκεται και πάλι κοντά στο πλευρό του συντρόφου της και των αγαπημένων της ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Η αντίδρασή του, όταν τον ρώτησαν για την Κατερίνα Καραβάτου -«Γι’ αυτά θα πούμε τώρα;»

Άγιος Βαλεντίνος: Τα ζευγάρια της showbiz γιορτάζουν τον έρωτα και μας το δείχνουν!

Θοδωρής Βουτσικάκης: Απαντά για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στη Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα