ΑΥΤΑ τα 6 αξεσουάρ θα πρωταγωνιστήσουν στη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Το έχω πει, και θα το ξαναπώ, τα αξεσουάρ έχουν μια μαγική ικανότητα να μετατρέπουν ακόμα και το πιο βαρετό outfit σε statement look.

Τι άλλο έχει τη δύναμη να αναδείξει ένα basic τζιν παντελόνι και ένα μπλουζάκι; Ένα κόσμημα, μια τσάντα, μια ζώνη, ένα φουλάρι, είναι αξεσουάρ που μεταμορφώνουν το look σου με μια κίνηση. Τα αξεσουάρ ξεκλειδώνουν περισσότερες δυνατότητες στο ντύσιμο με έναν τρόπο που τα ρούχα δεν μπορούν.

Ποιες θα είναι λοιπόν, οι μεγαλύτερες τάσεις στα αξεσουάρ για το 2023; Κοιτώντας προσεκτικά τις νέες συλλογές

σχεδιαστών για αξεσουάρ inspo για το επόμενο έτος, ανακάλυψα μια ξεχωριστή ισορροπία στα παιχνιδιάρικα σχέδια και τη διαχρονικότητα.

Ετοιμάσου για μια σεζόν που θα μπλέξεις μίνιμαλ κομμάτια με αξεσουάρ φούλ μινιμαλιστικά και grande!

Oversized pouch bags

Οι oversized pouch bags έρχονται για να αναβαθμίσουν το στιλ μας στο γραφείο, και όχι μόνο! Οι οίκοι Jil Sander, Miu Miu και Simon Rocha ήταν μερικοί από αυτούς που επένδυσαν σημαντικά σε αυτή την τάση.

View this post on Instagram

A post shared by JIL SANDER (@jilsander)

Mπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες έρχονται για να δώσουν άνεση αλλά και στιλ σε κάθε μας εμφάνιση. Ο οίκος Miu Miu έχει κυριαρχήσει στο instagram με τα νέα του σχέδια σε μπαλαρίνες και όλες οι fashionistas τρέχουν να αποκτήσουν ένα ζευγάρι από τα it shoes της σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by Style Strategy (@style_strategy)

Ασημί κοσμήματα

Μετά από αρκετά χρόνια επιμονής στα χρυσά κοσμήματα φέτος έχουμε την κυριαρχία των ασημί που έρχονται για να αλλάξουν λιγάκι την εικόνα μας. Επένδυσε σε chunky ασημένια κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια και δημιούργησε ξεχωριστά φθινοπωρινά looks.

View this post on Instagram

A post shared by Jacqueline Mikuta (@mikutas)

Kαλσόν

Εφόσον η Victoria Beckham πιστεύει τόσο πολύ στα καλσόν, αυτό σημαίνει πως αυτό το αξεσουάρ ήρθε για να μείνει! Ξέχασε τα μαύρα οπάκ καλσόν και επικεντρώσου σε πιο statement σχέδια που θα δώσουν τελείως άλλο vibe στην εικόνα σου.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Μπότες

Το φθινόπωρο έρχεται και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα, οι μπότες επιστρέφουν και εμείς ανυπομονούμε να τις ξαναφορέσουμε. Μπότες που μοιάζουν με κάλτσα μέχρι το γόνατο, slouchy suede αλλά και ογκώδεις μπότες ιππασίας, είναι μερικά από τα σχέδια που ξεχωρίζουμε φέτος.

View this post on Instagram

A post shared by Bottega Veneta (@bottegavenetaworld)

Λουλούδια στο πέτο

Τα λουλούδια στο πέτο, στον λαιμό, στο χέρι είναι μια λεπτομέρεια που θέλουμε να εντάξουμε στα φθινοπωρινά μας σύνολα. Τα φορέσαμε πολύ το καλοκαίρι και σύμφωνα με τους top designers το συγκεκριμένο trend εξακολουθεί να μας απασχολεί.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα