Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω χωρίσει εδώ και 3,5 χρόνια» – Η αναφορά στη συνεπιμέλεια

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην παράσταση Οιδίπους Τύραννος και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική ζωή του.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα στο καλοκαίρι αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τη μέχρι πρότινος σύζυγό του Αλίκη Δανέζη, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, που αποτελούν προτεραιότητα. Ο Γιάννης Στάνκογλου μπορεί να μετρά πολλά χρόνια καριέρας, όμως έχει επιλέξει να κρατάει

την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Γιάννης Στάνκογλου για τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη

«Έχει συμβεί αυτό, εδώ και 3,5 χρόνια. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Έχω δύο παιδιά και προσπαθώ να τα προστατέψω. Έχω συνεπιμέλεια με την πρώην σύντροφό μου και αυτό είναι πολύ όμορφο. 3,5 ημέρες την εβδομάδα με τον καθένα.

Επικοινωνούμε πολύ καλά με την πρώην σύντροφό μου. Η κόρη μου το έχει με το θέατρο, περισσότερο από εμένα. Έχει κάνει μια παράσταση και τώρα θα κάνει κι άλλη. Την πρώτη φορά που είδα την κόρη μου στο θέατρο ήταν ανατριχιαστικό. Το ‘χει! Ο μικρός έχει άλλα ταλέντα, έχει ωραία κίνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε: «Δεν έχει βγει κάποια απόφαση από το δικαστήριο για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν μπορείς να τον καταργήσεις από τον θέατρο, από τον χώρο που ζει, αφού δεν έχει αποφασίσει το δικαστήριο».

Διαβάστε ακόμα:

 Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στον Alpha -«Θα σας εξομολογηθώ κάτι…»

 Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της!

 Τριαντάφυλλος για Ναταλί Κάκκαβα: «Όποιος θέλει να το παίξει star, να κάτσει σπίτι του»

Keywords
Τυχαία Θέματα