ΑΥΤΗ είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα- Ιδέες για τέλειο styling ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Rocky Barnes είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες μας influencers. Αυτή την περίοδο περνάει μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή της καθώς διανύει τους τελευταίους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η ίδια μας δίνει καθημερινά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ιδέες για τέλειο styling ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα.

#1. Ένα στενό πλεκτό φόρεμα σε γήινους τόνους θα αναδείξει τέλεια την κοιλίτσα σου ενώ ταυτόχρονα θα νιώθεις πάρα πολύ άνετα. Η Rocky

ταιριάζει το δικό της μπεζ φόρεμα με ασορτί παλτό και λευκές slouch boots.

#2. Mην αποφεύγεις να φορέσεις στενά φορέματα γιατί τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις. Η γνωστή influencer ποζάρει με πράσινο στενό φόρεμα και ολοκληρώνει το look με combat boots.

#3. Aν ψάχνεις για πιο αθλητικά looks και έχεις βαρεθεί να φοράς τα ίδια και τα ίδια, δοκίμασε ένα κολάν εγκυμοσύνης ή ένα ολόσωμο κολάν και πρόσθεσε από πάνω ένα oversized πουλοβεράκι, όπως κάνει η Rocky.

#4. Όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη τόσο οι επιλογές αυξάνονται. Διάλεξε μερικά girly φορέματα με puff sleeves και συνδύασέ τα φλατ πεδιλάκια.

#5. Η Rocky συνδυάζει το στενό ολόσωμο κολάν της με ένα oversized μαύρο παλτό, τσάντα με κοκάλινη αλυσίδα και κατακόκκινο κραγιόν, και κερδίζει όλα τα βλέμματα πάνω της!

#6. Καθώς πλησιάζουμε στον Άγιο Βαλεντίνο σου έχουμε ακόμα μια πρόταση. Αν είσαι έγκυος και θέλεις να γιορτάσεις τον έρωτα φόρεσε ένα στενό κόκκινο φόρεμα, σαν αυτό της Rocky, και πέρασε μια όμορφη βραδιά με τον αγαπημένο σου.

#7. Τόλμησε bold τόνους στην καθημερινότητά σου αλλά επένδυσε και σε μερικά κομμάτια σε neutral και γήινους τόνους που θα φορέσεις και μετά το τέλος της εγκυμοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα:

Οι παλ αποχρώσεις που θα φορέσουμε ξανά και ξανά όλη την Άνοιξη

Η Emily Ratajkowski επιλέγει μια από τις πιο hot αποχρώσεις του Χειμώνα!

New Hot Trend: Τα sluffer είναι τα παπούτσια που θα γίνουν viral αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα