Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδωσε Πανελλήνιες και έγραψε για τη βία κατά των γυναικών

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συμμετέχει στις φετινές Πανελλήνιες και στο μάθημα της έκθεσης έπρεπε να εκφράσει την άποψή του για την έμφυλη βίας και την ισότητας των δύο φύλων, αναφέροντας φαινόμενα παραβίασης των δικαιωμάτων της γυναίκας στον ιδιωτικό και δημόσιο βίο και προτείνοντας τρόπους έμπρακτης συμβολής στην επίτευξη της ισότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η δημοσιογράφος Βάσω Παλαιού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο καταδικασμένος,

σε πρώτο βαθμό, δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς είχε ζητήσει να μην διεξαχθεί η δίκη τους στις ημερομηνίες που γίνονται οι Πανελλήνιες εξετάσεις αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Τελικά, παρά την αρχική διαφωνία με την εισαγγελία, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατάφερε να βρεθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου και εξετάστηκε κανονικά στο μάθημα της έκθεσης.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Δούνας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιάς Εκπαίδευσης Φωκίδας, ο συζυγοκτόνος ήταν σήμερα κανονικά στην θέση του, τα θέματα έφθασαν στις 09:00 της Παρασκευής στις Φυλακές Μαλανδρίνου και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία.

Διαβάστε επίσης:

Νόνικα Γαληνέα: Ο γαμπρός της αποκαλύπτει -«Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ταλαιπωρήθηκε αρκετά»

Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την έχασα από καρκίνο, την κουβαλώ μέσα μου»

Σταμάτα να κάνεις αυτά τα 8 πράγματα, εάν θέλεις σοβαρά να βρεις την αγάπη

Keywords
Τυχαία Θέματα