Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Οικογενειακές διακοπές στην Ίο – Οι κόρες τους είναι κούκλες!

Tour στις Κυκλάδες κάνουν αυτό το καλοκαίρι η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης μαζί με τις κόρες τους, Αντριάνα και Καλλινίκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να αφιερώσει το καλοκαίρι στα παιδιά του και να χαρεί μαζί τους τον ήλιο, τη θάλασσα και φυσικά τα παιχνίδια.

Μετά το ταξίδι τους στην Κίμωλο, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης επισκέφτηκαν την Ίο. Τόσο το ζευγάρι όσο και οι κόρες του λάτρεψαν το γραφικό νησί

που αποτέλεσε πρώτο σταθμό των διακοπών τους, ωστόσο στον προγραμματισμό τους υπήρχε και η επίσκεψη στην Ίο.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τις αναρτήσεις της Μπέττυς Μαγγίρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ηθοποιός – που τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας – μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από τις οικογενειακές διακοπές στο Αιγαίο.

Η ίδια είναι ενθουσιασμένη που έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας μαζί με τον σύζυγο και τις κόρες τους. Οι τέσσερίς τους χαίρονται κάθε πολύτιμη στιγμή και ζουν τον Αύγουστο στο… έπακρο.

Τα αγαπημένα «κλικ» της Μπέττυς Μαγγίρα είναι αναμφίβολα αυτά στα οποία πρωταγωνιστούν οι κόρες της, Αντριάνα και Καλλινίκη. Οι δυο τους έχουν μεγαλώσει πολύ, όπως επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες, και είναι κούκλες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Διαβάστε ακόμα:

Παγιδευμένοι: Απαγωγή – σοκ διαλύει Άννα και Δημήτρη

Βίκυ Χαντζή: Η συνεργασία με τον Alpha και οι θυσίες που έχει κάνει για τη δουλειά

Άγγελος Βλαχόπουλος: Συγκινεί ο πολίστας μετά το ατύχημα της μητέρας του -Η φωτογραφία από το ασθενοφόρο

Keywords
Τυχαία Θέματα