Μπέττυ Μαγγίρα για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν ξέρεις τι περνάει ο καθένας για να κάνει παιδί, δεν είναι ωραίο να το λέμε»

Μετά τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή και τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 18/4 η γνωστή αθλητικογράφος δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο ξεκαθάρισε πως το όλο θέμα της εγκυμοσύνης είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για όλες τις γυναίκες, ενώ δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της για όλο αυτό

που γίνεται.

«Όσοι λοιπόν με ξέρετε και με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, θα έχετε δει ότι δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό μου, αλλά… φτάνει, παραπάει», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια, έδειξε στην κάμερα το δημοσίευμα με τίτλο: «Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις» και σχολίασε: «Εγώ δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να έχω μία ντουζίνα παιδιά, όποτε πάρω κάποια κιλά γράφουν: “Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος” μετά χάνω τα κιλά και δεν είμαι (έγκυος). Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για όλες τις γυναίκες».

Παρακολουθώντας το εν λόγω στιγμιότυπο σήμερα στον αέρα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε την στάση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως την είδε έξαλλη και πως δεν είναι ωραία τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

«Έτσι όπως την είδα εγώ, την είδα σε κατάσταση σχεδόν έξαλλη, συγκρατημένα έξαλλη, διότι έχει κουραστεί πάρα πολύ απ’ αυτά τα δημοσιεύματα που μόλις παίρνει 1-2 κιλά λένε ότι είναι έγκυος και της λένε συγχαρητήρια. Θα είχε μια ντουζίνα παιδιά, όπως λέει και η ίδια, αν ίσχυαν όλα αυτά τα δημοσιεύματα», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι και μια περίοδος -η εγκυμοσύνη για τη γυναίκα, που είναι ιερή – δεν ξέρεις τι περνάει ο καθένας για να κάνει παιδί. Δεν είναι ωραίο να το λέμε αυτό και να μπαίνουμε σε τόσο προσωπικά θέματα. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους, όταν είναι σε αυτή την κατάσταση και θέλουν να το ανακοινώσουν να το ανακοινώνουν μόνοι τους».

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξης Γεωργούλης: Η μητέρα του «λύνει» τη σιωπή της – «Ξέρω το παιδί μου – Ό, τι είναι, θα φανεί μετά τις εκλογές»

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Στο γήπεδο μαζί με τον γιο τους, Νικόλα – Φωτογραφίες

Παύλος Γερουλάνος: Η ανακοίνωση για το «τελευταίο αντίο» στην αδερφή του – Θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα