Μπέττυ Μαγγίρα: Μαγεμένη από την Κίμωλο! Το άλμπουμ των οικογενειακών διακοπών

Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου βρήκαν τη Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Δημήτρη Μάζη και τις κόρες τους στην Κίμωλο. Σύσσωμη η οικογένεια επισκέφτηκε το γραφικό και γεμάτο ομορφιές νησί των Κυκλάδων προκειμένου να περάσει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της.

Μπορεί η Μπέττυ Μαγγίρα να ετοιμάζεται για μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές από τη νέα σεζόν, αφού μετά από δύο χρόνια στην πρωινή ζώνη του OPEN μετακομίζει στον ANT1

και θα αναλάβει εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, ωστόσο προς το παρόν ξεκουράζεται και απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές μαζί με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια είχε ανάγκη ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και έτσι τώρα χαίρεται τις ξέγνοιαστες ημέρες που περνά στα μέρη που περνάει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της και τις κόρες τους.

Η Κίμωλος αποτελεί έναν από τους προορισμούς που «μάγεψαν» τη Μπέττυ Μαγγίρα, όπως εξομολογήθηκε δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η ίδια ξετρελάθηκε με τα τοπία και τις παραλίες και χάρηκε τις βουτιές της.

Θέλοντας να δώσει στους διαδικτυακούς φίλους της μια ιδέα από το πώς πέρασαν στις οικογενειακές διακοπές τους, η Μπέττυ Μαγγίρα δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια σειρά από φωτογραφίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

«Η Κίμωλός μου! Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας, σε ευχαριστώ», ήταν τα λόγια της Μπέττυ Μαγγίρα στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Παππά: «Η εγγονούλα μου πέρασε ένα θέμα υγείας»

 Χρήστος Μάστορας: Θαλάσσια σπορ με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Η φωτογραφία που δημοσίευσε

 Αλέξης Παππάς: Η πρώτη φωτογραφία με τη σύντροφό του από τις διακοπές τους

Keywords
Τυχαία Θέματα