Μπο: Η αποκάλυψη για το σοβαρό ατύχημα που είχε με τον πατέρα του

Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει αυτές τις μέρες σε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα, με αφορμή το δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης 28/2. Ένα από τα προγράμματα που δεν βγήκαν στον αέρα αυτές τις μέρες λόγω των εξελίξεων ήταν και το J2US.

Ο Μπο, ο οποίος συμμετέχει στον νέο κύκλο του μουσικού show του Alpha, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Super Κατερίνα» και στη Χριστίνα Βουδούρη, όπου αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην εθνική τραγωδία που

σημειώθηκε και στο γεγονός ότι το Σάββατο που μας πέρασε δεν είδαμε στους δέκτες μας την παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη. Παράλληλα, αποκάλυψε το ατύχημα που έζησε εκείνος στο παρελθόν μαζί με τον πατέρα του.

«Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε λίγο το J2US, γιατί πραγματικά περνάμε ωραία. Εντάξει, αυτό που συνέβη ήταν τραγικό. Είχαμε εθνικό πένθος και πολύ καλά πράξαμε που δεν βγήκαμε. Θα ένιωθα πολύ άσχημα εάν έπρεπε να το κάνουμε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ένα γεγονός που συνέβη προσωπικά σε μένα είναι ότι ανέβασα μία φωτογραφία ενός κοριτσιού που έψαχναν ακόμα κι ένας φίλος μου μού έστειλε στο Instagram: σε ευχαριστώ πολύ, είναι η ανιψιά μου.

Εκεί ήρθε πιο κοντά απ’ ό,τι ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το κορίτσι δεν ζει, δυστυχώς. Είναι πολύ άσχημο. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά και δεν έχουν νόημα. Οι άνθρωποι να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους».

Τέλος, ο Μπο αποκάλυψε στην ρεπόρτες της πρωινής εκπομπής ότι «είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, με συνοδηγό τον πατέρα μου. Φοβηθήκαμε μήπως χάσαμε ο ένας τον άλλο. Ήταν σοβαρό ατύχημα, με ανατροπή και τα λοιπά».

Διαβάστε ακόμα:

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενες από την κλίκα της συμφοράς»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η δημόσια εξομολόγηση για την Ιωάννα Τούνη -«Έφερες στη ζωή μας τον γιο μας»

Αντώνης Κανάκης: «Αυτές τις ημέρες βασανίζομαι με πολλά πράγματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα