Χαρμόσυνα νέα: Παντρεύτηκε γνωστός Έλληνας και δεν το έμαθε κανείς!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν γνωστός Έλληνας και η σύζυγός του – πια – καθώς χθες, Κυριακή (09/06) παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αναφερόμαστε στον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και την Αllia Al Rufai, η οποία κατάγεται από την Ινδία. Ο γάμος τους ζευγαριού έγινε στο Λιμένι Λακωνίας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές!

View this post on Instagram

A post shared by Thodoris Theodoropoulos (@only.theo) on Jun 9, 2019 at 2:54am PDT

Αν και το μοντέλο δημοσίευσε σχετική φωτογραφία – η παραπάνω – στο προφίλ του στο Instagram,

η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Δευτέρας (10/06) στο Happy Day, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε πως το νιόπαντρο ζευγάρι θα μιλήσει στην εκπομπή της.

Να σας θυμίσουμε πως ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Realnews, είχε αναφέρει για τον γάμο και τη σύντροφό του: “Ο γάμος είναι στα πολύ άμεσα σχέδιά μας. Τη συγκεκριμένη στιγμή φαντάζομαι ως την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας με ανθρώπους που αγαπώ(…) Ο γάμος μας προφανώς θα γίνει το καλοκαίρι. Σίγουρα ήταν μια πρόκληση στην αρχή, αλλά και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις και να γνωρίζεις από κοντά έναν διαφορετικό πολιτισμό σαν αυτόν της Ινδίας. Παρ’ όλα αυτά, η ευρωπαϊκή πλευρά της Allia υπερισχύει της ινδικής, καθώς έχει καταγωγή και από την Αγγλία και έχει μεγαλώσει κυρίως με τα αγγλικά πρότυπα. α μάτια, λένε, είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Η καθαρότητα του βλέμματός της και η καλοσύνη της με έκαναν να την ερωτευτώ. Είναι ένας πολύ ευγενικός και σπάνιος άνθρωπος”.

Διαβάστε ακόμη:

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στον χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη με έναν περίεργο τρόπο 

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Για μένα δεν υπήρξε ποτέ το “καλάμι”» 

Δεν θα πιστέψεις ποιο τραγούδι αφιέρωνε στην πρώτη του σχέση

Keywords
Τυχαία Θέματα