Χατζηανδρέου -Δαλάκα: Πότε επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά την αποβολή τους από το «Survivor All Star»;

Εδώ και μερικές μέρες, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκονται εκτός «Survivor All Star», καθώς η παραγωγή του reality επιβίωσης επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Νίκου Μπάρτζη, ότι τις έπιασε κρυφά στο δάσος με κινητό και τσιγάρα.

Ο Νίκος Μπάρτζης έδωσε στεγνά τις δύο παίκτριες και οι άνθρωποι της παραγωγής κλήθηκαν να κάνουν ενδελεχή έρευνα προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα λεγόμενά του. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, η παραγωγή βρήκε τελικά τον ντόπιο που έδωσε κινητό και τσιγάρα στις δύο γυναίκες και έπειτα αποφασίστηκε η αποβολή τους.

Και μπορεί

όλο αυτό το διάστημα οι φήμες να ήθελαν τις δυο πρώην παίκτριες της Κόκκινης ομάδας να επιστρέφουν και πάλι στο «Survivor All Star»,  τελικά όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής (10/2) ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα γυρνάνε στην Ελλάδα και αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα απόψε το βράδυ.

Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να βρίσκεται εδώ και μέρες εκτός «Survivor All Star», ωστόσο χτες (09/02) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της την πρώτη φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο. Η αθλήτρια, μάλιστα, πέταξε και το «καρφί» της κατά της παραγωγής του παιχνιδιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Δαλάκα (@katerina_dalaka)

«Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λoγαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ελένη Φιλίνη: «Δουλεύω για ένα ξεροκόμματο, μου χρωστούν 20.000 ευρώ»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ξαφνικό θάνατο του Γιάννη Γαλανούλη -«Πριν έξι μέρες έγινε μπαμπάς, έφυγε προδομένος από τη μεγάλη του καρδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα