Χατζηβασιλείου για Βερύκιο: «Κάποιοι σου πριονίζουν την καρέκλα σιγά – σιγά»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή «Fay’s time» με αφορμή την υποψηφιότητά της στις εκλογές το πρωί της Πέμπτης και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις δηλώσεις της σχετικά με τον Δήμο Βερύκιο.

Να θυμίσουμε, πως η παρουσιάστρια είχε υποστηρίξει πριν από λίγο καιρό πως ο Δήμος Βερύκιος ήταν ο άνθρωπος που ήθελε να κοπεί το «Πάμε Πακέτο» παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωνε για 15 χρόνια.

Η ίδια, λοιπόν, απάντησε εκ νέου για τον Δήμο Βερύκιο και αυτή την

ιστορία στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντάει για τον Δήμο Βερύκιο

«Δεν έχω καμία πικρία με τον Δήμο Βερύκιο. Όλα καλά. Τον έχω συγχωρέσει. Πραγματικά. Δεν έχει νόημα. Δεν με πήρε τηλέφωνο φυσικά. Τον έχω συγχωρέσει γιατί να με πάρει; Το να κόψεις μια εκπομπή δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη.

Κάποιοι άνθρωποι σου πριονίζουν την καρέκλα σιγά σιγά, ροκανίδι ροκανίδι, αλλά τώρα δεν θέλω να μείνω σε αυτό. Τα έχω μετουσιώσει όσα συνέβησαν. Τελείωσε αυτό το θέμα.

Είμαι πολύ ευγνώμων γιατί αυτή η εκπομπή έμεινε 15 χρόνια στο prime time πρώτη σε τηλεθέαση και αυτή τη στιγμή είναι άλλοι οι στόχοι μου και άλλη η προτεραιότητά μου. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να αναλμβάνει τις ευθύνες του», ήταν τα λόγια της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει κλείσει αυτό το επαγγελματικό κεφάλαιο, αφήνοντας πίσω της τόσο τις καλές όσο και τις κακές στιγμές που έζησε.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου: Η αδιαθεσία της στον αέρα – «Πες να με ξεματιάσει»

 Φωτεινή Πετρογιάννη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον μπαμπά της – «Πάσχει από άνοια»

 Νίκος Γεωργίαδης απαντά στη Φαίη: «Μου βγήκε αυθόρμητα, δεν έχω κανένα θέμα μαζί της»

Keywords
Τυχαία Θέματα