Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτή είναι η ζωή του στη Μεσσηνία – Θα επιστρέψει στην τηλεόραση;

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος επανεμφανίστηκε στα φώτα της δημοσιότητας μετά από 12 χρόνια που είχε αποστασιοποιηθεί και είχε εγκαταλείψει την πρωτεύουσα. Ο ίδιος βρέθηκε σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, όπως αποκάλυψε ο Ηρακλής Τσικίνης μέσα από τα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του και έτσι μετακόμισε στη Μεσσηνία, ασχολείται

με τα κτήματά του και απολαμβάνει το διαφορετικό κεφάλαιο που έχει ανοίξει.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» επικοινώνησε με τον Ηρακλή Τσικίνη και εκείνος μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, αποκαλύπτοντας πως δέχεται πολλές προτάσεις και συνεπώς δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε στην τηλεόραση.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση;

«Είμαστε φίλοι με τον κύριο Μιχαλόπουλο και συνέβη χθες, εδώ στην Αθήνα. Ο Πάνος δεν κάνει συχνές εμφανίσεις. Έτυχε χθες να τον δω και εγώ. Είχε έρθει σε μια κοινή εκδήλωση και έτσι συναντηθήκαμε.

Ο Πάνος μένει στη Μεσσηνία, μένει στη Μικρομάνη. Εκεί με τα αγροτικά του, που έχει στη Μικρομάνη ασχολείται, στο χωριό του, δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν ευδιάθετος, πολύ χαρούμενος, ήταν απλός με τον κόσμο, με όλα. Είναι σε εξαιρετική φάση ο Πάνος.

Δεν σας κρύβω ότι μπορεί να τον δούμε και σύντομα πάλι πίσω στην τηλεόραση. Μου είπε ότι δέχεται πάρα πολλές πιέσεις για να κατέβει και το σκέφτεται αυτό. Είναι ανανεωμένος, είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είναι αδύνατος.

Θα έλεγα πως δεν ταιριάζει με την ηλικία του, είναι πάρα πολύ νεότερος από την ηλικία του και είναι μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής Τσικίνης.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου: Η αδιαθεσία της στον αέρα – «Πες να με ξεματιάσει»

 Φωτεινή Πετρογιάννη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον μπαμπά της – «Πάσχει από άνοια»

 Νίκος Γεωργίαδης απαντά στη Φαίη: «Μου βγήκε αυθόρμητα, δεν έχω κανένα θέμα μαζί της»

Keywords
Τυχαία Θέματα