Χριστίνα Μπόμπα: Η αλλαγή στο σώμα της 1,5 χρόνο μετά τη γέννηση των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και 1,5 χρόνο έχει δει τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά, καθώς βιώνει τη μητρότητα! Η γνωστή επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο δίδυμα κορίτσια καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη, τα οποία γεννήθηκαν τον Ιούνιο του 2021. Η ίδια απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της περιόδου παρά τις πολλές και μεγάλες αλλαγές που έχει φέρει.

Πλέον, η Χριστίνα Μπόμπα έχει βρει τους ρυθμούς και τα πατήματά της και χαίρεται να βλέπει τις κόρες της να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα και να αλλάζουν. Όλο αυτό το διάστημα η ifluencer προσπαθούσε

να εντάξει στην καθημερινότητά της τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, προκειμένου να επιστρέψει στο βάρος που είχε πριν μείνει έγκυος στα κορίτσια της.

Το πρωί της Δευτέρας 17/10, η Χριστίνα Μπόμπα καλημέρισε τους διαδικτυακούς φίλους της, αποκαλύπτοντας ότι κατάφερε να φορέσει ένα νούμερο μικρότερο τζιν από αυτό που φορούσε τους τελευταίους μήνες.

Όταν, μάλιστα, η ίδια ρωτήθηκε για τον τρόπο που πέτυχε αυτή την αλλαγή στο σώμα της, απάντησε χιουμοριστικά: «Πολύ τρέξιμο πίσω από δύο μωρά».

Διαβάστε ακόμα:

 Κολωνός: Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης – Τι υποστήριξε στην απολογία της

 Γιώργος Αμούτζας: «Μου αρέσει να κάνω το πρώτο βήμα στο φλερτ, ο άνδρας είναι ο κυνηγός»

 Ασπασία Τζιτζικάκη: «Δεν μπόρεσα να κάνω παιδιά, ίσως να μην το προσπάθησα όσο έπρεπε»

Keywords
Τυχαία Θέματα