Χριστίνα Μπόμπα: Η νέα και διαφορετική καθημερινότητα στην Αντίπαρο με τις δίδυμες

Τον κυκλαδίτικο αέρα απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα. Ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στην Κίνα για επαγγελματικούς λόγους, η επιχειρηματίας ζει στην Αντίπαρο μαζί με τα παιδιά τους, μιας και στο σπίτι τους στην Αθήνα γίνεται ολική ανακαίνιση.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχτηκε στο σπίτι της τους φίλους της από την πρωτεύουσα και όλοι μαζί χαλάρωσαν με θέα το απέραντο

γαλάζιο, διασκέδασαν και χάρηκαν τις ομορφιές του νησιού, το οποίο ακόμα είναι άδειο, μιας και οι τουρίστες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Το σπίτι που επέλεξαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης να κατοικίσουν προσωρινά βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία με θέα στη θάλασσα, ενώ διαθέτει και πισίνα. Και μπορεί ο καιρός να μην ήταν τόσο θερμός για να τους πείσει να βουτήξουν, ωστόσο μικροί και μεγάλοι δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια στη θάλασσα.

Θέλοντας να μας δώσει μια γεύση από τους νέους ρυθμούς της καθημερινότητάς της στο κυκλαδίτικο νησί, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram με τα παιδιά αλλά και τους φίλους της.

Βόλτες, παιχνίδια, νόστιμο φαγητό και κοκτέιλ εμπεριέχονταν στο πρόγραμμά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

«Η ζωή στο νησί», σημείωσε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Μπέττυ Μαγγίρα για Γιάννη Λάτσιο: «Μιλήσαμε αφότου έφυγε από το Open» -Τι είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον

 Eurovision: Φήμες για παραίτηση «βόμβα» ανθρώπου της ΕΡΤ μετά τις αντιδράσεις

 Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έκανα εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν προχωρημένο καρκίνο του προστάτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα