Χριστίνα Παππά: «Όλη μου τη ζωή ήθελα μια κόρη και ήρθε η Άννα Μπεζάν»

Η Χριστίνα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τον νέο ρόλο της, ως γιαγιά. Η γιος της γνωστής ηθοποιού και επιχειρηματία, Δημήτρης Παππάς, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, με την ίδια να είναι ξετρελαμένη με την εγγονή της. Η Χριστίνα Παππά μίλησε με λόγια αγάπης και για τη νύφη της, Άννα Μπεζάν.

«Νιώθω υπέροχα που έχω γίνει γιαγιά, είναι ένα δώρο ζωής αυτό. Οι ωραιότερες ημέρες της ζωής μου είναι 16/7 που γέννησα τον Δημήτρη και 25/9 που γεννήθηκε η μικρή Χριστίνα. Τώρα, στην

αρχή, δεν μπορώ να βοηθήσω, σέβομαι το ζευγάρι. Στην αρχή κάθισα στο σπίτι τους γιατί μου το ζήτησαν. Ελληνίδα μάνα είμαι, πεθερά δεν είμαι τέτοια. Από εκεί και πέρα δεν θα ράψω και το στόμα μου, αν δω κάτι θα το πω με τον δικό μου τον ωραίο τρόπο», εξομολογήθηκε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Αναφερόμενη στη νύφη της, η ίδια είπε: «Πάω πάνω από την κούνια του μωρού και της λέω “άσε τη μάνα σου να λέει, όταν μεγαλώσεις θα σε πάρω και φύγαμε”. Να πω και για την Άννα, τη νύφη μου, ότι είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, τρυφερό και πολύ καλή ηθοποιός. Είναι πολύ καλή σύζυγος. Όλη τη ζωή μου ήθελα μια κόρη και ήρθε η Άννα Μπεζάν».

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το κόλπο με το ψευδώνυμο για να μην την αναγνωρίσουν – «Έγινα ρεζίλι»

 Χάρης Ρώμας: Εξοργισμένος με δημοσίευμα – «Έγραψαν κάτω από φωτογραφία με παιδάκι ότι δεν πρέπει να το φιλάω»

Φαίη Ξυλά: «Έχω υπάρξει σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά και χώρισα»

Keywords
Τυχαία Θέματα