Χριστίνα Σούζη: Η κατάσταση της υγείας της μετά το σοκαριστικό τροχαίο

Η Χριστίνα Σούζη είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τετάρτης (7/6), με τα σχετικά πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας να είναι σοκαριστικά.

Συγκεκριμένα, η μετεωρολόγος  βρισκόταν επί της Λεωφόρου Κηφισίας, όταν το αμάξι της ανατράπηκε και σύρθηκε με την οροφή για 20-30 μέτρα, πριν τελικά ακινητοποιηθεί στο φανάρι της διασταύρωσης, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου.

Μετά το τροχαίο, η Χριστίνα Σούζη οδηγήθηκε νοσοκομείο και πλέον έχει ξεπεράσει

τον κίνδυνο.

Πότε παίρνει εξιτήριο η Χριστίνα Σούζη;

Η Χριστίνα Σούζη παραμένει νοσηλευόμενη και, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (9/6) στην εκπομπή «Breakfast@Star», οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών τη θέλουν να επιστρέφει στο σπίτι της την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μετεωρολόγος έχει αναμένεται να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα.

Η αγωνία μου ήταν μη χτύπησε κανένας άλλος άνθρωπος. Αυτό ήταν η αγωνία μου η μεγάλη, ευτυχώς όχι. Απίστευτο, αφού όλοι απορούσαν πως δεν έχω σπάσει κάτι, ούτε κι εγώ ξέρω. Δεν κατάλαβα, ούτε το πως κατάφερα και βγήκα χωρίς να έχω σπάσει κάτι, ούτε τίποτα», ήταν τα πρώτα λόγια της Χριστίνας Σούζη μέσα από το νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Βούλγαρη: «Πέρασα κάτι πολύ δύσκολο με την υγεία μου, αυτό με έδεσε περισσότερο με τον σύζυγό μου»

Άρης Σοϊλέδης: «Άρχισε να φωνάζει και να μου λέει ότι θα καλέσει την αστυνομία»

Sidarta: Άγριο ξύλο σε live του στη Θεσσαλονίκη -Βίντεο ντοκουμέντο

Keywords
Τυχαία Θέματα