Χριστίνα Βραχάλη: Σοκαρισμένη με την δολοφονία στον Πειραιά -«Με πόση ευκολία στερούμε την ανθρώπινη ζωή;»

Η Χριστίνα Βραχάλη σε πολύ λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον πρώτο της μωράκι, ένα κοριτσάκι! Μπορεί η ίδια να έχει χωρίσει από τον άντρα που έμεινε έγκυος, όμως αποφάσισαν πως θέλουν πολύ να γίνουν γονείς.

Πριν από μερικές ώρες, η γνωστή αθλητικογράφος του Open έδειξε να είναι σοκαρισμένη με την άγρια δολοφονία που συνέβη το πρωί της Παρασκευής 15/9 στον Πειραία, όταν 6χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα 39χρονο υπάλληλο πάρκινγκ.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Βραχάλη δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

μέσα από το οποίο απορεί πόσο εύκολο μπορεί να είναι για κάποιον να αφαιρέσει τη ζωή ενός συνανθρώπου του.

«Μόλις έπεσαν στην αντίληψή μου κάποιες πολύ σκληρές εικόνες στις οποίες ένα συνταξιούχος άνδρας, δολοφονεί εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του κόσμου στον Πειραιά, έναν 39χρονο άνδρα – πατέρα για μια θέση πάρκινγκ.

Παιδιά τι γίνεται; Με πόση ευκολία σκοτώνουμε πια; Με πόση ευκολία στερούμε την ανθρώπινη ζωή; Πόσο πια μηδαμινή αξία έχει για εμάς η ανθρώπινη ζωή που με τόση ευκολία παίρνουμε μια καραμπίνα και σκοτώνουμε έναν άνθρωπο, ή τον πετάμε από τη θάλασσα, ή σκοτώνουμε καθημερινά μια γυναίκα. Δεν ξέρω αν είχαμε τόσο μίσος μέσα μας και πώς προέκυψε», αναφέρει στο βίντεο η Χριστίνα Βραχάλη.

Δείτε το: 

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έκανα casting για το Shopping Star»

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι κριτής στο «Fame Story»

Το Ναυάγιο: Τα πρόσωπα κλειδιά στην εξιχνίαση της τραγωδίας

Keywords
Τυχαία Θέματα