Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ενημερώθηκε on camera για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου – Η αντίδρασή του

Το βράδυ της Τρίτης 13/9 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου» και ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, προκειμένου να απολαύσει επί σκηνής τη Χαρούλα Αλεξίου.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για τη συνεργασία του με τη Χαρούλα Αλεξίου στο «Μαέστρο». Ακόμα,

ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου και έπαθε σοκ.

«Άκουγα ένα τραγούδι της Χάρις Αλεξίου και έτσι όπως έφτιαχνα εικόνες, σκεφτόμουν να την πάρω τηλέφωνο και να της κάνω πρόταση. Την ήξερα κοινωνικά μόνο. Της λέω “καλησπέρα κυρία Αλεξίου, θα ήθελα να σας κάνω μία πρόταση, θα μου πείτε όχι μάλλον, αλλά εγώ θα ήθελα να διαβάσετε αυτό που έχω γράψει” και φυσικά η γυναίκα δέχτηκε. Το ζούσε όλο! Ήταν απαιτητική, ήθελε πολλές πρόβες», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη Χαρούλα Αλεξίου.

Όταν πληροφορήθηκε για την απώλεια του Κώστα Καζάκου, ο ίδιος δεν έκρυψε τη θλίψη του: «Τι; Όχι, δεν είχαμε συνεργαστεί, δεν γνωριζόμασταν αλλά το μαθαίνω τώρα από εσάς. Τι να πω τώρα; Τι μου το λέτε τώρα ζωντανά ρε παιδιά. Λυπάμαι πραγματικά. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Καζάκος: Συντετριμμένος ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος, στο νοσοκομείο

 Κώστας Καζάκος: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό -Οι συγκινητικές αναρτήσεις

Ιωάννα Τούνη: Tόσα νούμερα έχει ανέβει στα ρούχα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα