Χρήστος Λούλης: «Με την Έμιλυ είμαστε 22 χρόνια μαζί, το πιο δύσκολο είναι να αγαπηθείς»

Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με την Έμιλυ Κολιανδρή, με την οποία μετρούν 22 χρόνια κοινής πορείας. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η μεγαλύτερη δυσκολία σε μια σχέση πολλών χρόνων είναι να αγαπήσεις και να αγαπηθείς πραγματικά. Ακόμα, ανέφερε πώς είναι σαν γιος αλλά και σαν πατέρας.

«Με την Έμιλυ είμαστε μαζί 22 χρόνια. Το πιο δύσκολο είναι να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Μπορείς να κρατήσεις μία σχέση πολλά χρόνια και να μην αγαπάς

τον άλλον, είναι άσχημο και δύσκολο και κακό αυτό. Πρώτα πρέπει να σου αρέσει ο άλλος, να σου αρέσει να είσαι με κάποιον.

Κι αν τον αγαπάς, που λέμε ότι μετά τον έρωτα έρχεται η αγάπη, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα μεγαλώσω. Πως θα είναι στο μέλλον με αυτόν τον άνθρωπο, πως θα είναι να έχουμε δύο παιδιά… Όταν πρωτογνώρισα την Έμιλυ δεν το σκέφτηκα αλλά πιο μετά πέρασε από το μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Χρήστος Λούλης ρωτήθηκε, αν είναι ο γιος που θα ήθελε να είναι ο γιος του, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά και να εξηγεί τον λόγο: «Δεν είμαι ο γιος που θα ήθελα να είναι ο γιος μου. Δεν είμαι ο γιος που θα ήθελα να έχω. Δεν τους παίρνω κάθε ημέρα τηλέφωνο, δεν είμαι εκδηλωτικός, ποτέ δεν ήμουν. Τους έχω πει ότι τους αγαπώ και το ξέρουν αλλά είναι μια συμπεριφορά που δεν μπορώ να κάνω. Το ξέρουν.

Και βλέπω και τον γιο μου και είναι σαν εμένα και σκέφτομαι ότι με τιμώρησε ο Θεός.Κι εγώ και η Έμιλυ είμαστε και αυστηροί και παιχνιδιάριδες. Η Έμιλυ έχει πάρει τον ρόλο να τα οργανώσει όλα. Εγώ έχω το πλεονέκτημα να κάνω τον πιο καλό γονιό αλλά προσπαθώ να ισορροπώ».

Διαβάστε ακόμα:

  Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ο σύντροφός μου ανακάλυψε τυχαία στα 35 του ότι έχει καρκίνο»

Adam Levine: Ο τραγουδιστής των «Maroon 5» έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά!

Τριαντάφυλλος: «Αυτό δεν είναι το Survivor, είναι ο ΟΤΕ»

Keywords
Τυχαία Θέματα