Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η νέα κοινή φωτογραφία από το σπίτι του τραγουδιστή

Μαζί και ευτυχισμένοι είναι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη! Ο τραγουδιστής και το μοντέλο, που σε λίγο καιρό θα κλείσουν έναν χρόνο κοινής πορείας – μιας και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2022 – είναι full in love και δεν έχουν κανέναν λόγο να το κρύψουν.

Και

μπορεί ο τραγουδιστής όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της δουλειάς του να μην έχει αναφερθεί ποτέ στην προσωπική ζωή του, θέλοντας έτσι να διαχωρίσει το επαγγελματικό από το προσωπικό κομμάτι, ωστόσο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους.

Μετά από μήνες που οι δημοσιογράφοι «κυνηγούσαν» το εντυπωσιακό μοντέλο, τελικά εκείνη επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι, χωρίς, βέβαια, να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί μέσα στην καθημερινότητα, κάνοντας βόλτες στη θάλασσα ή στις γειτονιές τους στο κέντρο της Αθήνας.

Το βράδυ του Σαββάτου 22/4, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια νέα κοινή φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα. Το ζευγάρι ποζάρει στον καθρέφτη που βρίσκεται στο δωμάτιο γκαρνταρόμπα στο σπίτι του τραγουδιστή.

Αναμφίβολα, οι δυο τους ταιριάζουν πολύ!

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

 J2us: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε

 Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή δολοφονίας για τον Ορέστη

Keywords
Τυχαία Θέματα