Δανάη Μπάρκα: Απαντά στον Mente Fuerte μετά το ξέσπασμα – «Bullying είναι όταν διαφωνείς με κάποιον;»

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να απαντήσει στον Mente Fuerte, μετά το δημόσιο ξέσπασμα προς το πρόσωπό της, με αφορμή την τοποθέτησή της για τη Μαρία Σολωμού, η οποία σχολίασε έντονα τις επεμβάσεις που έκανε ένα κορίτσι στο πρόσωπό του.

Είναι γνωστό πως ο Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού είναι ζευγάρι, συνεπώς ο καλλιτέχνης ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί δημόσια τη σύντροφό του, πετώντας τα βέλη του κατά της Δανάης Μπάρκα. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτό το θέμα και να πάρει θέση μέσα από το «Πάμε Δανάη».

Η
Δανάη Μπάρκα απαντά στον Mente Fuerte μετά το ξέσπασμά του για να υπερασπιστεί τη Μαρία Σολωμού

«Ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία Σολωμού. Έχουμε παίξει τόσες συνεντεύξεις, τόσα podcast και την έχουμε εκθιάσει και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι ή στο ότι μας έκανε εντύπωση πως ένας ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι τέτοιο, στη μία φορά που διαφωνήσαμε με έναν άνθρωπο πέσανε να μας φάνε. Και δεν έπεσαν όλοι. Ένας άνθρωπος…

Τις άλλες φορές που εκθιάζουμε έναν άνθρωπο για όσα λέει, νομίζω και φέτος την έχουμε πάρει για συνέντευξη, δεν είπαν τίποτα, μια φορά διαφωνήσαμε και έγινε ντόρος. Αν ρωτήσουμε τη Μαρία Σολωμού για τις απόψεις μας συμφωνεί με όλους και όλα; Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλα.

Ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για το bullying. Ποιο bullying; Bullying είναι όταν διαφωνείς με κάποιον; Τη Μαρία την αγαπάμε πολύ και θυμάμαι ότι όταν μίλησε για τον Αλέξη Γεωργούλη είπα ότι δεν αλλάζω τίποτα από αυτά που λέει. Μην τρελαθώ τώρα! Είναι για να τα μεγαλοποιούμε και να υπάρχει ερώτηση, απάντηση… Δεν νομίζω ότι η Μαρία Σολωμού παρεξηγήθηκε…», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε ακόμα:

Super Κική: Απαντά πρώτη φορά για το επεισόδιο με τη Κουτσελίνη -«Eίπα “τώρα θα σε διαλύσω”»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινεί το «αντίο» του κουμπάρου στη μητέρα του – «Πάλεψες γενναία, έφυγες ήσυχη»

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Με ειδοποίησε η κυρία που τη φρόντιζε ότι πέθανε»

Keywords
Τυχαία Θέματα