Ερωτευμένη η Κατερίνα Λιόλιου! Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση ζωής τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Η γνωστή τραγουδίστρια πέρα από την επιτυχία που γνωρίζουν τα τραγούδια της και την ανοδική πορεία της, ζει έναν μεγάλο έρωτα τους τελευταίους μήνες.

Εδώ και περίπου ένα εξάμηνο η Κατερίνα Λιόλιου βρίσκεται σε σχέση, γεγονός, ωστόσο, που έχει προφυλάξει από τα φώτα της δημοσιότητας, προσέχοντας να μην δίνει ποτέ τροφή για σχόλια. Η ίδια μπορεί να έχει εστιάσει στη δουλειά της, όμως απολαμβάνει την καλή πορεία των προσωπικών της και είναι

πολύ χαρούμενη.

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι full in love!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Κατερίνα Λιόλιου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άνδρα που βρίσκεται στο στενό επαγγελματικό περιβάλλον της. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που αποτελεί υψηλό στέλεχος της εταιρείας και είναι υπεύθυνος για τα lives και τις συναυλίες των καλλιτεχνών.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι αυτό το διάστημα, όμως η επαγγελματική σχέση που τους ενώνει βοήθησε στο να μην μαθευτεί πως είναι ζευγάρι! Η Κατερίνα Λιόλιου και ο σύντροφος της χαίρονται τη σχέση τους και προσπαθούν να κρατούν μια ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και αυτός είναι και ο λόγος που δεν δόθηκαν τα στοιχεία του στον αέρα της πρωινής εκπομπής του MEGA.

Διαβάστε ακόμα:

Super Κική: Απαντά πρώτη φορά για το επεισόδιο με τη Κουτσελίνη -«Eίπα “τώρα θα σε διαλύσω”»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινεί το «αντίο» του κουμπάρου στη μητέρα του – «Πάλεψες γενναία, έφυγες ήσυχη»

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Με ειδοποίησε η κυρία που τη φρόντιζε ότι πέθανε»

Keywords
Τυχαία Θέματα