Δείτε τα κραγιόν που χρειάζονται μόνο εφαρμογή και όχι ανανέωση αφού παραμένουν στη θέση τους για ώρες

Το πιθανότερο είναι λίγο πριν βγείτε να τσεκάρετε αν έχετε στην τσάντα σας κινητό, κλειδιά, χρήματα και το κραγιόν σας. Το τελευταίο μπορείτε να το αφήσετε σπίτι αρκεί να επιλέξετε τη σωστή φόρμουλα ώστε απλά να το απλώσετε στα χείλη λίγο πριν φύγετε και τέλος.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι πρέπει να είναι σταθερό, με πλούσιο χρώμα αλλά και ενυδατικά στοιχεία στη σύνθεση του. Δεν θέλετε τα χείλη σας να αφυδατωθούν, αυτό που επιθυμείτε είναι να είναι

απλά τέλεια.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα κραγιόν που παραμένουν στα χείλη όσο εσείς θέλετε.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color: Βρίσκεται μόνιμα στο νεσεσέρ της Rihanna και αυτό λέει πολλά. Άλλωστε είναι δική της δημιουργία. Πάντα επιθυμούσε ένα κραγιόν που θα παραμένει σταθερό για όση ώρα διαρκούν οι συναυλίες της και ακόμη περισσότερο.

Sephora Collection Cream Lip Stain Liquid Lipstick: Σταθερό και έξτρα ενυδατικό μαζί. Το φορούν οι celebrities και οι influencers και όπως αποκαλύπτουν είναι μια φόρμουλα που αντέχει τα πάντα.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick: Μπορεί το συγκεκριμένο brand να είναι αυθεντία στα προϊόντα φρυδιών αλλά το συγκεκριμένο κραγιόν είναι πραγματικά κορυφαίο. Παραμένει σταθερό ακόμη κι αν έχετε ραντεβού στον οδοντίατρο.

NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream: Να φανταστείτε ότι οι make up artists το εφαρμόζουν στις νύφες αφού η διάρκεια και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένα. Επίσης έχει τέλειο φινίρισμα και άπειρες αποχρώσεις.

Smashbox Always On Matte Liquid Lipstick: Αν φοβάστε τις ματ φόρμουλες γιατί στεγνώνουν τα χείλη τότε έχετε επιλέξει τη σωστή. Είναι έξτρα ενυδατικό και απαλό.

Maybelline New York Super Stay Ink Matte Lip Color: Μπορείτε να πάτε για φαγητό, για ποτό και χορό μέχρι τα ξημερώματα. Το συγκεκριμένο κραγιόν θα βρίσκεται αναλλοίωτο στα χείλη σας. Το χρώμα και η απαλότητα παραμένουν σταθερά για 24 ώρες.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick: Η αγαπημένη μας make up artist γνωρίζει τις ανάγκες σας και σ’ αυτές βασίστηκε για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο κραγιόν. Εκτός από την άψογη εφαρμογή και την ενυδάτωση που προσφέρει εκείνο που επίσης θα σας ενθουσιάσει είναι η χρωματική γκάμα.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεχάστε τα συνηθισμένα! Το μακιγιάζ του weekend που έρχεται είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο

Το χρώμα στα μαλλιά που θα δείτε παντού την Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα