Δείτε την Τόνια Σωτηροπούλου με το πιο glam eye look βγαλμένο από τις πασαρέλες της σεζόν

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι απίστευτα εντυπωσιακή. Για την ακρίβεια μας θυμίζει stars του Ιταλικού κινηματογράφου των 60’s. Τα μακριά καστανά μαλλιά της και οι καμπύλες της την κάνουν να μοιάζει με τη Sophia Loren κι εκείνη το γνωρίζει και το εκμεταλλεύεται σε κάθε ευκαιρία.

Όσο αφορά το beauty look δεν είναι ποτέ ιδιαίτερα εκκεντρική ή υπερβολική. Ακολουθεί μεν τις τάσεις

αλλά με μέτρο. Της αρέσουν τα sexy eye looks και τονίζει την επιδερμίδα και τα χείλη τόσο όσο πρέπει. Είναι πάντα κομψή και διακριτική. Είναι αρκετές μάλιστα οι φορές που τολμά να εμφανίζεται αλλά και να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή με το no make up make up look που είναι μεγάλο trend τη φετινή σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις 26 Απρ, 2019 στις 3:29 πμ PDT

Παρ’ όλα αυτά στο τελευταίο της post ειλικρινά μας εντυπωσίασε μιας και απέκτησε ένα eye look που δεν το περιμέναμε. Το είδαμε στις πασαρέλες και σας το αποκαλύψαμε μιας και είναι εκκεντρικό και εξεζητημένο. Πρόκειται για το crystal eye make up look. Περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο με μικρά κρύσταλλα δηλαδή, αντί για μολύβι ματιών ή eyeliner.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) στις 6 Ιούν, 2019 στις 6:00 πμ PDT

H Τόνια επέλεξε κρύσταλλα που θύμιζαν διαμάντια με τα οποία δημιούργησε ένα τέλειο winged look που είναι υπέροχο και κατάλληλο για ιδιαίτερες περιστάσεις. Κράτησε το υπόλοιπο πρόσωπο nude και βελούδινο. Στα χείλη άπλωσε μια απαλή, ματ απόχρωση κραγιόν και στα ζυγωματικά έναν επίσης διακριτικό, φυσικό τόνο.

Εμάς πολύ μας άρεσε και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε. Φυσικά μόνο αν πρόκειται για ιδιαίτερη εμφάνιση. Καλό είναι να ακολουθήσετε το look της Τόνιας, τονίζοντας μόνο τα μάτια. Δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλλεται με λάμψεις σε όλο το πρόσωπο αφού σκοπός είναι να αποκτήσετε ένα chic glam look και όχι να μοιάζετε με disco queen. Δίνει λάμψη στο βλέμμα με έναν υπέροχο τρόπο αλλά θέλει προσοχή. Καλό είναι να εμπιστευτείτε την make up artist αν θέλετε να το αντιγράψετε.

Διαβάστε ακόμη:

H Alexa Chung σας αποκαλύπτει τον τρόπο να αποκτήσετε το τέλειο cat eye look της (video)

Η January Jones απέκτησε το κούρεμα των ονείρων σας

Keywords
Τυχαία Θέματα