Ο Νίκος Μουτσινάς “προκάλεσε” τον αρραβωνιαστικό της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη!

Είναι γεγονός πως ο γάμος της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, που έγινε ευρέως γνωστή μέσω του MasterChef, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα.  Ο λόγος είναι οι φήμες χωρισμού που ξεκίνησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, λίγο μετά την απόφαση του ζευγαριού να αλλάξει την ημερομηνία του γάμου.

Μάλιστα, η απόφαση του συντρόφου της φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής, να διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο Instagram, στάθηκε αφορμή για να “φουντώσουν” τα σενάρια χωρισμού.

Ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι

της Παρασκευής (07/06) έκανε τα δικά του σχόλια για το ζευγάρι, στον αέρα της εκπομπής του και μάλιστα, “προκάλεσε” τον σύντροφο της Σπυριδούλας να πάει στο πλατό ως καλεσμένος! “Θα ξεκινήσω με ένα θέμα που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Το γάμο λέμε τώρα… της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη. Ο Αποστόλης της Σπυριδούλας σας φαίνεται περίεργο που δηλώνει δημόσιο πρόσωπο ή που δεν έχει ούτε μία φωτογραφία κοινή με την Σπυριδούλα στο Instagram; Και τα δυο; Λογικό… Προκαλώ τον αρραβωνιαστικό της Σπυριδούλας να έρθει εδώ να  γνωριστούμε…”, είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Να σας θυμίσουμε πως σε συνέντευξη που παραχώρησε η Σπυριδούλα Καταμπουτάκη στο TV Έθνος, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού, απάντησε: “Δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό.”, ενώ για τον γάμο της, είπε: “Ο γάμος μεταφέρεται, δεν προλαβαίνουμε. Θα τον πάμε λίγο πιο πίσω. Τώρα προέχουν τα επαγγελματικά μας”!

Όσο για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει δική της οικογένεια, εξομολογήθηκε: “Θέλω να πετύχω, να κάνω μία βάση σωστή και από κει και πέρα να φτιάξω τη ζωή μου και να κάνω μια ωραία οικογένεια. Όλη η Ελλάδα θα περιμένει ένα Σπυριδουλάκι να βγει απ’ όλο αυτό”.

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε ο 3χρονος γιος γνωστού τραγουδιστή 

Ραγίζει καρδιές η Σαννυ Μπαλτζή τρία χρόνια μετά το θάνατο του Νίκου Τριανταφυλλίδη 

Ξέσπασε η Ζένια Μπονάτσου για την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Παίκτρια του My Style Rocks αποκαλύπτει: «Μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα