«Δεν θα πάω στο γάμο του Σάκη Κατσούλη, δεν θα γίνω φίλος με κάποιον που με πούλησε»

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του «Survivor All Star», ο Σάκης Κατσούλης επιφύλασσε στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μια τεράστια έκπληξη!

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του κατά τη διάρκεια ενός επάθλου που κέρδισε η Κόκκινη ομάδα, αφήνοντας άφωνη τόσο την ίδια όσο και τους συμπαίκτες του.

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε ότι δεν θα πάει στον γάμο του παίκτη του reality επιβίωσης, καθώς καταπάτησε έναν όρκο που είχαν δώσει πριν ξεκινήσει το

παιχνίδι στον ΣΚΑΪ.

Όσα δήλωσε ο Τριαντάφυλλος για τον Σάκη Κατσούλη

«Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αδερφός μου. Αλλά από τη στιγμή που πούλησε τον όρκο μας, εγώ γιατί να είμαι μαζί του; Αυτό μπορεί να φαίνεται γελοίο σε εσάς και να το κοροϊδεύετε, αλλά δώσαμε όρκο ότι δεν θα είμαστε ποτέ με τον Κόρο γιατί έκανε χίλια δυο πράγματα.

Μου έλεγε ο Σάκης “εγώ με αυτόν ποτέ” και πας του φτιάχνεις κοτσιδάκια και τον συστήνεις ως αδερφό σου στη Μαριαλένα; Όχι, δεν θα πάω στο γάμο τους. Δηλώνω εδώ στον ΣΚΑΪ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω φίλος με κάποιον που με έχει πουλήσει», είπε ο χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Από τότε που γέννησε η Ιωάννα Τούνη δε σκέφτομαι σε καμία περίπτωση να κάνω παιδιά»

Πωλείται η πρώην βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου στη Μύκονο για αστρονομικό ποσό

Κώστας Τσουρός: «Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο η εικόνα που προβάλλεται από το Pride»

Keywords
Τυχαία Θέματα