Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη στο ετήσιο μνημόσυνο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη -Φωτογραφίες

Πριν από έναν χρόνο ο Γιάννης Κοντούλης έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Το πρωί του Σαββάτου 24/6 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, με τη Δέσποινα Μοιραράκη να είναι φανερά συγκινημένη.

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του «Cash Or Trash» έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τον γιο της, Γιώργο, παίρνοντας από εκείνον δύναμη μετά τον θάνατο του αγαπημένου της ναυάρχου.

Δείτε φωτογραφίες:

«Τους

πρώτους μήνες ήμουν σαν χαμένη. Ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα τεράστια η απώλεια του πολυαγαπημένου συζύγου μου, του Γιαννάκη μου, του αντρούλη μου. Η σχέση που είχαμε ήταν μοναδική. Ήταν σχέση – ζωής, είχαμε μοναδικό δέσιμο. Εύχομαι σε όλους να βρουν μια σχέση σαν αυτή που είχαμε με τον άνδρα μου.

Τώρα υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα στη ζωή μου που προσπαθώ να διαχειριστώ. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει από τη στιγμή που υπάρχω να κρατηθώ και να είμαι καλά. Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες», είχε εξομολογηθεί η Δέσποινα Μοιραράκη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Τζούλια Κόλλια: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Νέλλη Γκίνη: «Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς ποτέ με αυτή τη σκέψη»

Μάρκος Σεφερλής: Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την εκπομπή που θα παρουσιάσει

Keywords
Τυχαία Θέματα