Σπύρος Γουρδούπης: Ο πρώην σύντροφος της Δήμητρας Βαμβακούση απαντά μετά τις αντιδράσεις για το τραγούδι περί τρίτου προσώπου

Πριν από λίγοο καιρό, ο Σπύρος Γουρδούπης -γνωστός και ως Dr. Pips– κυκλοφόρησε ένα τραγούδι γεμάτο «καρφιά». Συγκεκριμένα, στο εν λόγω κομμάτι φαίνεται να μιλά για την πρώην σύντροφό του και το τρίτο πρόσωπο που τους χώρισε.

«Ο λόγος που ασχολούμαι δεν είναι που την έπεσες στη γυναίκα μου και μας χώρισες. Αλλά πρώτον, επειδή πλασάρεις τη γνωριμία σας ως κάτι Χριστιανικό και αγνό και δεύτερον, επειδή έχεις το θράσος να λες ότι μιλάω εγώ σε δημοσιογράφους και να με διαβάλλεις σε ανθρώπους

που αγαπάω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ράπερ στους στίχους του.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως ο Σπύρος Γουρδούπης συμμετείχε στον τρίτλο κύκλο του «Survivor» και υπήρξε ζευγάρι με την Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία πλέον βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Σπύρος Γουρδούπης -Οι αντιδράσεις για το τραγούδι του και η απάντησή του

Μετά την κυκλοφοορία του εν λόγω τραγουδιού, ο Dr. Pips δέχτηκε δεκάδες αντιδράσεις και σχόλια, με τον ίδιο να θέλει να τοποθετηθεί γι’ αυτά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Όταν είσαι αναγνωρισμένος διδάκτωρ από τρία Πανεπιστήμια, ζεις χρόνια εκτός Ελλάδος στο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο του κόσμου κάνοντας έρευνα στην ανακάλυψη φαρμάκων και κάποιοι Έλληνες σε κατηγορούν ότι κάνεις μουσική/τέχνη για να γίνεις διάσημος στην Ελλάδα που δε μένεις καν εκεί.

Είναι ανησυχητικώς ενδεικτικό, ότι κάποια “πρότυπα” που έχουν οι νέοι, τους έπεισαν, ότι είναι φυσιολογικό όλοι να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της εικόνας τους και της λαοφιλίας τους. Ουαί και αλίμονο, πόσο άσχημοι είμαστε αν η εικόνα μας και το πόσο αρέσουμε έγινε ιδανικό, αγαθό και προτεραιότητα;

Υπάρχουν και άνθρωποι που αποδίδουν στην τέχνη τον πραγματικό, αναφαίρετο, δημοκρατικό σκοπό της, δίχως κίνητρα, δίχως ανάγκη για δημοσιότητα, δίχως τυχοδιωκτικές αφορμήσεις: ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

Τζούλια Κόλλια: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

Νέλλη Γκίνη: «Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς ποτέ με αυτή τη σκέψη»

Μάρκος Σεφερλής: Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την εκπομπή που θα παρουσιάσει

Keywords
Τυχαία Θέματα