Δέσποινα Βανδή -Βασίλης Μπισμπίκης: Απόδραση στην Ύδρα για το ερωτευμένο ζευγάρι -Φωτογραφίες

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Μάλιστα, εδώ και αρκετούς μήνες η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός κάνουν αρκετές κοινές εμφανίσεις και μιλάνε ανοιχτά για τη σχέση τους.

Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία φροντίζουν να φεύγουν από την Αθήνα, προκείμενου να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ανέμελες στιγμές.

Αυτή τη φορά, η Δέσποινα Βανδή

και ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψαν μέχρι την Ύδρα. Την αποκάλυψη έκανε η τραγουδίστρια μέσα από το προφίλ της Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες με τον εκλεκτό της καρδιάς της από την απόδρασή του στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή στα social media

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Δέσποινα Βανδή έγραψε για την καλοκαιρινή απόδρασή τους: «Για αυτό λέω χρόνια τώρα πως ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου! Σε 70’ βρεθήκαμε στην πανέμορφη Ύδρα και αγκαλιάσαμε το καλοκαίρι! Έστω και για λίγες ώρες ήταν υπέροχο που ξάπλωσα στη μοναδική αμμώδη παραλία του νησιού και κολύμπησα στα καταπράσινα νερά του. Το χρειαζόμουν. Θα ξανάρθουμε σίγουρα!». 

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Ρουβάς: «Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας» -Η αναφορά στο φύλο του μωρού

Εβελίνα Νικόλιζα: Ατύχημα για την τραγουδίστρια -Το μήνυμά της στα social media

Survivor All Star: Βόμβα! Αποχωρεί ένα από τα μεγάλα φαβορί

Keywords
Τυχαία Θέματα