Δικηγόρος Γιώργου Κιμούλη: «Δεν έχουμε ειδοποιηθεί για μήνυση της Ζέτας Δούκα εναντίον μας»

Στο Πταισματοδικείο Αθηνών βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Ζέτα Δούκα προκειμένου να καταθέσει έγγραφες εξηγήσεις για τη μήνυση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και για τη μήνυση που έκανε η ίδια κατά του ηθοποιού.

Λίγο πριν περάσει το κατώφλι της αίθουσας, η ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δηλώνοντας πως ήρθε για να υπερασπιστεί την αλήθεια ενώ τόνισε πως από την πλευρά της δεν υπάρχει περίπτωση να βρει εξωδικαστική λύση

με τον Γιώργο Κιμούλη.

Λίγες ώρες αργότερα, ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στην εκπομπή «T-live» για τη δικαστική διαμάχη του πελάτη του με την ηθοποιό με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις.

«Πρέπει να αποσαφηνίσουμε για άλλη μία φορά πως η κυρία Ζέτα Δούκα και οι μάρτυρές της, η παρέα της που βγήκε τότε στην τηλεόραση και είπε αυτά που είπε, προσήλθαν σήμερα στον Πταισματοδίκη για τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, για να καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις, δηλαδή για να απολογηθούν για όσα τους καταγγείλαμε εμείς αρμοδίως και για όσα είπαν ύστερα από 13 χρόνια στην τηλεόραση.

Συνεπώς σήμερα ήταν εκεί για τους γνωστούς λόγους, ύστερα από τις εγκλείσεις που κάναμε εμείς για ψευδή κατάθεση κάποιων μαρτύρων κάποιου από όλους που είχε προτείνει και για την ψευδή πιστοποίηση κάποιων γιατρών. Αυτός είναι ο λόγος που πήγαν σήμερα για να απολογηθούν για τα αδικήματα που υπέπεσαν, κατά τη δική μας άποψη», τόνισε ο κ. Καπερνάρος στην Τατιάνα Στεφανίδου και τους τηλεθεατές.

«Το ότι η διάθεση της Ζέτας Δούκα ήταν ανεβασμένη και το γεγονός ότι δεν θέλει να βρει εξωδικαστικώς είναι δικαίωμά της. Εμείς δεν έχουμε ειδοποιηθεί για μήνυση της κας Ζέτα Δούκα εναντίον μας», πρόσθεσε μάλιστα στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμα:

Maestro: Ο Ορέστης και η Κλέλια έρχονται πιο κοντά –Οι εξελίξεις σήμερα 10/11

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Την ώρα του σεισμού το 1981, μιλούσα στο τηλέφωνο με την Τζόυς Ευείδη για γκομενικά»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες»

Keywords
Τυχαία Θέματα